229
Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
-
#69 Egyetéretek, szánalmas. Amikor én áltsulis voltam, nem is voltak ilyen tantárgyak. Hol tanulnak a gyerekek másodikban történelmet? Meg csillagászatot?
Luca pedig Gauss 2, végül is úgy pár másodperc alatt ki lehet számolni, csak egy ötödikesnek hol jut ez eszébe? Gauss hanyadikos anyag amúgy? -
#68 pontosan akik kitalálták az tuti hülyébbek.... igaza van mindenkinek 1 eröltetett dolog az egész olyan kérdések voltak hogy csak na Sztem 1 db kérdés volt ami télleg 5.es szinten volt az ének zenébe a legutóbbi adásba hogy melyik a hosszabb a hang vagy a szünet talán ez volt az ami télleg 5.-es szinten van (amúgy a gyerek köpte vágta hogy miért az a másik meg miért nem én 5.be már nem is tanultam éneket cask néha feleltem 1x 2x azt csokolom)
SZÁNALOM AZ EGÉSZ -
peetfire #67 Remélem nekem nem ilyen unszimpi gyerekeim lesznek -
#66 Én azon hidaltam le hogy 3. osztályban már van történelem!!Mikor én voltam ált. iskolás akkor csak 6.-ba kezdtük és az nem is volt olyan rég vagy 10 éve.Eszmélet...lassan már olyan gyerekeket fel se vesznek ált. iskolába akinek nem figyeg egy dr. a neve előtt..
De nem ez a lényeg..egy felnőtt se hülyébb mint egy 5.-es csak azok akik ezt a műsort kitalálták -
STurmGewehr #65 a kis csiterek -
STurmGewehr #64 ez a műsör egy nagy hülyeség, egy kis taknyos hogy lehetne okosabb?
-
#63 ja meg a másik. nem tom észrevettétek-e
amikor az volt a megfejtés hogy 1+2+3+4+5...stb.
luca volt kinnt.. és miután a csávó megmondta a megoldásmenetet és szenvedett míg összeadta fejben.. luca leírta hogy 36 minden fajta erőlködés nélkül...
nem mintha nehéz lenne öszeadni.. de fura azért -
#62 meg tényleg...
felolvassa a kérdést tilla és már nyomja a választ a kölyök...pedig 1 oldalas volt... -
#61 ja meg a versrészlet :) Amikor az volt a kérdés, hogy melyik költőtől származik az idézet. Erre az összes tudja persze, ebbe semmi meglepő nincs, de ők még a vers címét is felírták! De fogadni merek, hogy ha egy másik versszakból idéztek volna, mindegyik csak nézett volna :D
Persze lehet, hogy csak annyit tanulnak meg adás előtt, hogy: verses kérdés, Nemes Nagy Ágnes :P -
#60 hát igen. ez egy szánalmas műsor... az elsőt néztem, de elég is volt belőle. minden kérdést egyértelműen előre betanulnak, kizárt dolog, hogy egy 10 éves pöcs tudja minden kérdésre a választ. Ráadásul ilyet, hogy csillagászat, mitológia, hol tanítanak 1-5-be? A 4. osztályos töri is szánalmas, mikor történelmet 5. osztályba kezdenek tanítani, és akkor is az ókorral kezdődően. Ha ezen az 5 (vagy mennyi..) kölkön kívül találnak még 5db 5.-es gyereket az országban, akik tudják, hogy hunyadi hány nyelven beszélt, akkor esküszöm leszopom magam.Tetszik még a hittan, amit én pl a büdös életbe nem tanultam, ugyanis NEM kötelező tantárgy!
Mondjuk a csillagászat még a földrajba talán elmegy (oda is igencsak nehezen...), igaz azt is max olyan mélységig, hogy sorba elmondod a bolygókat... A rajz kérdés meg felsős, de inkébb középiskolás művészettörténet témából volt...
De persze az az 5 taknyos mindenre tdja a választ, soha, egyetlen hibát sem vétenek. Na persze. Hülyének nézik az embert. De hát mit is várunk a TV2-től... SZÁNALOM! -
#59 Szerintem még parciálisan deriválni is tudnának... -
#58 Na, én is belenéztem a TV2 honlapján. Annak az 5 kis szarosnak kifejezetten irritáló feje van, főleg annak a nagyfejű, nyurga srácnak. Én tuti nem bírnám ki, hogy válaszadás előtt bele ne lépjek a szájukba A kérdések meg nyílván kamuk, az életben elő nem fordulna olyan, hogy mindig mind az 5 taknyos ugyanazt válaszolja. Legalább arra figyelhettek volna, hogy néha valamelyik "bakizzon". -
karajjj #57 tegnap belenéztem ebbe a műsorba, és hát meg kell hogy mondjam, elég fura, hogy a kiscsókák mindenre kenik a választ, legközelebb megkérdezik a másodfokú egyenlet megoldóképletét, aztis fejből leírják... na mennyenek má a francba... -
#56 Luca Regina Botond Andris talán Ricsi (ja és ez nem sorban volt)
jaja kombiatorika alsoban :S jó suli lehetett..:) -
#55 Ez egy iró nagy fasság... visszaolvastam a topikot... egyetértek mindenkivel, én most 9. es fejjel nemtudtam a választ a kérdésekre... (egyikre sem szinte). Holtbiztos, hogy betanult kédéseket adnak a "matematikában erős Botondka istenfaszának"... egyszóval: szánalmas. Erőltetett "engeeeeeem, engeeem válasssz"... az 1. adást kíváncsiságból megnéztem, hogy mi is ez, de hát igen, TV 2 szintű...
ÉS télleg, a 3. os matematika kérdés: kombinatorika... igen, mi 5. ben még azt se tudtuk, mi az a töri, mítológia, mert 6, tól van a tantervben a történelem tanulása... (vagy 5, nem emléxem:D)
Tehát egy nagy kalap szar, Till Attila pedig tajtrészeg-féle kinézetével a sírba kerget... -
#54 ja az leszarom :D -
#53 olvass vissza. a gyerekek nevei -
#52 milyen nevek? -
#51 de nekem kellenének a nevek -
#50 most nem ez a lényeg... -
#49 Hát barátom, Te könnyen lehet, hogy okosabb vagy, mint egy 5.-es, de a helyesírást már elfelejtetted. Az 5-es pont nélkül értelmetlen, ugyanis egy tőszámnévhez kapcsolsz a kötőjellel toldalékot, de nem a szám (öt) magánhangzói szerinti helyes toldalékot. Tehát két verzió helyes: 5.-es (V.-be jár) vagy 5-ös (ötös osztályzatot kap).
Az a változat, amit te írsz jó lenne pl. a "7-es" szónál, ahol is mondjuk a 7-es villamost jelenti, ha van ilyen. -
#48 ja, meg ricsi is. de melyik melyik? -
#47 van még a Botond -
#46 naaa, nem tudja senki?? -
#45 meg a "mint" elég kell vessző:D
és kis betűvel van írva az okosabb
szal alapból 3 hiba.... jó műsor nem?:D -
#44 Tegnap volt olyan kérdés (néztem) hogy: ki volt Attila felesége (de az nem volt ott hogy hanyadik meg melyik sem felsorolás) csak annyi hogy ki volt attila felesége azt annak volt vagy 5 felesége és mindenki EMES-et mondott azt közbe Réka na mindeggy és ez is a töri kérdésbe volt asszem és ez is 4.es volt...
meg az is igaz hogy egy 5.es kb 30 perce tanulta az az anyagot miközbe egy 25-45 éves ember nemhiszem hogy azzal foglalkozik hogy tudja ezeket hogy milyen a répa termése meg mittom én még mi hülyeség az egész... lehet hogy ez a saját szegénységi bizonyítványom de egyik kérdésre se tuttam a választ biztosan sőt néha sehogysem kivéve a matek...
No meg a műsörba az 5-ös után nincs pont... (ott így van: Okosabb vagy mint egy 5-es helyesen: Okosabb vagy mint egy 5.-es)
Ez az én saját véleményem na mindeggy. -
#43 Idézek Painkiller-től egy másik fórumról...és egyet is értek Vele:
ha nem is minden, de volt olyan kérdés, amit istentutibiztos nem tanulhattak, Hunyadi hány nyelven beszélt ne röhögtessenek már, másodéves töriszakos vagyok és nem tudtam, de egy negyedikes, aki még történelmet sem tanul nyilván tudja. Hunyadi hatodikos anyag és ott még az sem volt benne, hogy román származású 10-es könyvben igen ott benne van, de csak ez, plusz a magyart kikövetkezteti, de a szerbet Botond meg a másik három "átlagos" 12 éves tudja, hagyjanak már békén vele, de oké aláírom okosabbak, mint én, jöhetnek egyetemre és meglátjuk mi lesz. Vagy ami a valószínűbb Lucából prosti lesz, Botond öngyilkos lesz és az okostojást meg agyonverik a középiskolában, mert olyan beképzelt.
Értem én, biztos tudják erre is a választ, de mind az 5 gyerek tudta, mutatták is, aláírom valaki tudja, de mind az 5 12 éves gyerek, teljesen hülyébe veszik az embert komolyan. -
#42 igen... mitológia is érdekes és a csillagászat is..
szvsz nagyon elcseszték...
főleg a matekot.. amugy akárhogy is nézzük.. jó logikai kérdés volt az egyik ( asszem a nyakkendős ) de azért eléggé kombinatorika szerűen volt fogalmazva.. ( "legkevesebb hány nyakkendőt kell " ) :D
értem én hogy könnyű, de akkor is :P -
#41 A kép ebben a cikkben van:
cikk -
#40 a gyerekek neveit nem tudja valaki?
kéne
jelenleg ennyit tudok:
(a képen sorban)---,andris,luca,---,---
előre is htx -
#39 fú hát ez nagyon szart :D Pl. 3. osztályos mitológia kérdés. Amikor ötödikben tanítanak először történelmet. Az igen.
Alsós rajz kérdések, amik egyébként a felsős művészettörténet tananyagai, már azokban az iskolálban, ahol tanítják, mert nem kötelező, csak középiskolában. -
#38 a legszebb az egészben, h a gyerekek tudják a kérdéseket és a válaszokat előre, be van nekik tanítva... bár gondolom ez senki számára sem volt kérdéses eddig sem. pl volt h kiírták ugye a táblára a kb 6 soros kérdést, kiscsávó épp csak ránézett és már írta is a választ, majd mire én, és közben a kérdést hangosan olvasó játékos(vagy tilla, bánat tudja melyik olvasta fel) éppen végigolvasta a feladatot, addigra az ötödikes már nyomogatta a gombot h elkészült... -
#37 na csatlakozok.. tényleg hülyeség mondjuk azzal nem értek egyet hogy TV2 őn nem szoktak jó filmek lenni... de eeez ez már tényleg undorító, de jövő héten is megnézem mert élvezem ha felidegesít a TV :D hát szerintem műsor előtt átismételik a kérdéseket aztán okoskodnak, mert mereke fogadni hogy felére sem emlékeznének sőt még anyira sem. várom már hogy bejöjjön egy alsós tanárnő és megnézzük hogy az tudja e a válaszokat aki tanítja nekik... -
#36 xD tanitották éppenséggel.. :D -
#35 Hát, ahogy elnézem te nem csak, hogy másodikban, de igazándiból soha nem tanultál nyelvtant... "lol" -
#34 Ez akkora hülyeség ez a műsor. 3. osztályos történelem és ilyet kérdeznek h ki votl a nemtudom milyen királynak a felesége. OMG.. meg 2. osztályos helyesirás és ilyet kérdeznek hogy meik a kakuktojáds és voltak felsorolva szavak és az mond votl a hibás mert az felsz.-ó mondban kettő d a tobbi emg egy d. de ezt 2. hol tanulják ? lol -
#33 mi ez? -
jefferson83 #32 Első részt megnéztem és mivel a cím és a műsor egyáltalán nincs összhangban ezért többet nem valószínű, hogy megnézek. -
cucmalajmc #31 jah, de ha egyszer az a felnőtt jelentkezik erre a műsorra az ezt mind vállalja. meg ha megyek ilyen műsorba akkor csak átnézem az alsós anyagot. nem? -
Dave John #30 Most nézem meg a tv2.hu-n a felvételt... komolyan gondolkodok , hogy most a hetedik percben abba hagyjam-e, annyira fosch ,idegestő, retardált műsor. ( és erőltetett). a büdös kölkök meg unszimpatikusak.