Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attol függ miben.Nyilván okosabb egy felnött,más kerdes h nem emlekszik altalanos iskolas tanulmanyaira,ezek a kis sztárporontyok sem fognak majd emlekezni semmire,ha majd felnönek.
Tul van 'rendezve' az egesz,ez a pacsi ide pacsi oda dolog nagyon elnagyolt.Nem beszelve tilla idegesitöen retardált fejéröl,es stilusarol.
Alah Alik Ya Sidi!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Sztem roppant idegesítõek! Tény, hogy a 2. perctõl már üvöltve váltottam csatornát! 😊
Valahogy az jön le ezekrõl a gyerekekrõl, hogy mindegyikük felsõbbrendünek érzi magát valamiért...biztos a TV hatása...de akkor is szánalmas és undorító.
Ha sokáig megy a mûsor és csak velük (max 1 évig mehet velük gondolom), akkor már biztosra mondható, hogy mire felnõnek, nem piskótán elkanászodnak!
Jó filmet?!? Mikor adott olyat az a TV utoljára? 😊
Mindezt Tüdõ az erõcsávó stílusában
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
ja,általába 4-4 de az 5-5 se ritka!
gyakran van genetikai rendellenessége :S
/hurkosodik ott a dns/ 😄
szvsz ez xar kérdés volt D:
dixitque deus fiat lux
akkor is be kell mondanom hogy okosabbak nálam?<#nyes>#nyes>
haverom se tudta azt van 3 macskája. rávágta, a tévébe is a nõ meg haverom is, hogy 20. pedig 18, állítólag.
mondtam volna utána egybõl 😄 - De legalább van fél millám 😄
leszarom a konfigod...
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Ilyet nézni bû, jobban rongálja az ember agyát mint a suli.<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sajnos az a szomorú ha valaki csak a kereskedelmi csatornákat nézi.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit