Okosabb vagy, mint egy 5.-es?

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zillo
Nagyon irritálo müsor,lecseng rola,h kb monika show szinten van.Az a lenyege h lejarassa a felnötteket,holott már maga a kérdés is bugyuta: okosabb vagy mint egy 5-es?

Attol függ miben.Nyilván okosabb egy felnött,más kerdes h nem emlekszik altalanos iskolas tanulmanyaira,ezek a kis sztárporontyok sem fognak majd emlekezni semmire,ha majd felnönek.

Tul van 'rendezve' az egesz,ez a pacsi ide pacsi oda dolog nagyon elnagyolt.Nem beszelve tilla idegesitöen retardált fejéröl,es stilusarol.

Alah Alik Ya Sidi!

én okosabb vagyok nálatok is :cccccc

Doomista
még mindig rtl-s vagyok,és ezek után az is maradok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Komolyan mondom, ezt a nagy f@szságot! Ilyen kérdést fel tenni , Hogy hívták Attila feleségét? Melyiket a kutya úristenit? Mert több is volt neki! Azt a sz@rkupacot! Nem is nézem többé ,ennyi elég volt!

Arnoux
Egyik részt sem tudtam megnézni viszont ha ennyire szar akkor legközelebb belekukkantok. Mikor még el sem kezdõdött akkor is tudtam, h gagyi lesz. Osztályban is van egy stréber gyerek. Egész nap olvas, nem akar egy barátot se... Leszarom, hogy okosabb nálam, nagyon szar lehet az élete.

wantonly
Csak belenéztem, de ez valami nagyon nagy fosh.
Magoo
Csak engem irritálnak ezek a stréber kölkök a mûsorban? 😊
Sztem roppant idegesítõek! Tény, hogy a 2. perctõl már üvöltve váltottam csatornát! 😊
Valahogy az jön le ezekrõl a gyerekekrõl, hogy mindegyikük felsõbbrendünek érzi magát valamiért...biztos a TV hatása...de akkor is szánalmas és undorító.
Ha sokáig megy a mûsor és csak velük (max 1 évig mehet velük gondolom), akkor már biztosra mondható, hogy mire felnõnek, nem piskótán elkanászodnak!

Pheel
"ráadásul pont 9 kor adja a TV2- ahelyett hogy egy jó filmet adna pl"
Jó filmet?!? Mikor adott olyat az a TV utoljára? 😊
"Hé aranyapám..van nékem ez a zötödikes-forma fijacskám...nem túl okos de el tudja ismételni amit montok neki. Nem leszek hálátlan..kapsz még egy szép aranynyakláncot is. De aztán nehogy ne tudja a választ mert megtalállak"

Mindezt Tüdõ az erõcsávó stílusában

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

TommyC
a macska hátsó újjainak száma nagynon változik :S
ja,általába 4-4 de az 5-5 se ritka!

gyakran van genetikai rendellenessége :S
/hurkosodik ott a dns/ 😄

szvsz ez xar kérdés volt D:

dixitque deus fiat lux

tigeroo
és mivan ha õksem tudják a választ meg énsem és ugy esek ki?😄
akkor is be kell mondanom hogy okosabbak nálam?<#nyes>
meg múltkor, hogy: hány ujja van a macskának összesen?
haverom se tudta azt van 3 macskája. rávágta, a tévébe is a nõ meg haverom is, hogy 20. pedig 18, állítólag.

ez egy fosch. ezenkívül én most leszek 7.-es,és amikor a hugom nézte,én meg hallgattam, a kérések 90%-át nem tudtam,nem is tanultuk:/

zmeor
csávókámnak be kellett mondani... nem vagyok okosabb mint egy ötödikes...
mondtam volna utána egybõl 😄 - De legalább van fél millám 😄

leszarom a konfigod...

Lullaby
csak azért mondjátok, mert nem vagytok okosabbak <#nyes>

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

AntiHero
ÛLJ LE, 1-es! <#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

LOLmár.
Ilyet nézni bû, jobban rongálja az ember agyát mint a suli.<#wilting><#idiota>

akyyy
ezeket a gyerekeket nem kéne lecserélni adásonként? mennyi pénzt kapnak azok a kis pötsök?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hát most volt a kérdés, hány vulkanikus eredetû hegység van magyarországon, én rávágtam h tokaj, vagyis 1, erre mond tilla 7et, fel is sorolnak, erre 6 volt a helyes válasz<#nemtudom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Boconadi
"5. -es"

Te biztos nem vagy okosabb mint egy 5-es <#idiota>
Frosty01
jah izé tényleg, kereskedelmi 😊 bocsesz.

practitioner of the forbidden arts of death

sweech
de látszik mennyi olyan faszságot tanítanak meg az emberrel amit felnõtt korára mind elfelejt, mert semmi szükség rá az életben :0

Frosty01
nekem egyre megy. ingyen adják, tehát szar. D::::::

hunbasser
sztem õ is azt akarta mondani 😊

ReaL MaDRid x siempre

trident
A tv2 nem köszolgálati.

Sajnos az a szomorú ha valaki csak a kereskedelmi csatornákat nézi.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

én nem merek belenézni

Frosty01
ÚRISTEN! te még nézel közszolg. tévét? 😮

tommyg
szar

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zmeor
na meg volt ma a második adás is....
szerintem elég gázos mûsor..
igaz hogy poénnak csinálták, de hát attól függetlenül unalmas és sztem marhaság...
ráadásul pont 9 kor adja a TV2- ahelyett hogy egy jó filmet adna pl..
vélemények?

leszarom a konfigod...

← ElőzőOldal 5 / 5