• Dante73
    Folyik itt a vita melegekről, jobb, és baloldalról, stb. Pedig ez a kép, EGY jobboldali ember gusztustalan támadása egy baloldali politikus ellen. A kép üzenete; Minden balos buzi, haláltáborba velük!
    Ezt kellene megértenie a jobboldalnak. Ehejett habzó szájal védelmezik, minden ökörségat összehordva. Nem veszik észre, hogy aki ezt a képet készitette, publikálta, politikailag elhasználódott, és semmi értelme megvédeni. A többség ugyanis nem fogja tolerálni. Én speciel utálom O.V.-t. Találkoztam, beszélgettem vele 89-ben. Azóta utálom, a részletek nem ide tartoznak. De eszembe nem jutna, Hitlerbajusszal ábrázolni, akkor sem, ha időnként úgy érzem, (-panelproli, pl) jogos lenne.
    Ez politikai kultúra kérdése. A jobboldalra szükség van egy demokráciában, a baloldalra is. Amelyik oldal, az ellenkező tábor kiirtására, eltakarodására, megsemisitésére utal, messze van a demokratikus értékektől. Eddig ijeneket a jobb oldaltól láttunk töbnyire. Persze balról is, de a különbség annyi volt, hogy SENKI nem védte meg őket. Nekünk nincs szükségünk antidemokratikus, habzó száju fanatikusokra.