• who am I 7
    Szerintem meg nem értem :D , h miért nem képesek mások elfogadni, h valaki így gondolja...bizonyitsa be, h az embereknél a homo az természetes.Mike ez a patkányos hasonlatod nagyon jó, csak vhogy én nem egy patkányhoz hasonlítom magam, és a többi embertársamat is (hiába emlős + a természet teremtette), mégis joggal mondhatom, hogy az emberek intelligensebbek, nem mindig viselkednek csak ösztönösen, és mégiscsak egy civilizációt építettek a Földre (a civilizáció minősége már máskérdés, de révén patkányokról van szó, nem szuper intelligens élőlényekről, ezért most ez megállja a helyét.)
    Szal,szvsz ezek a közhelyes frázisok, sztem jóval gyengébb érvek mint a önreproduktatív dolgok a mi oldalunkon.Csak azt nem értem, h miért nem lehet elképzelni, h ha mindenhol csak olyan, élőlényekkel találkozunk, akik csak a saját fajtájuk felé éreznek szexuális vonzalmat..akkor?Én szeretem a szép csajokat...nem szeretnék olyan utcákat látni, ami TELEVAN BUZIKKAL ÉS KÖRBE VESZNEK a ök...nem akarom