csakhogy én egyáltalán nem vagyok agymosott
elhiheted magadnak ezt, bebszélheted, de ezzel csak te jársz rosszul, nem én
én nem esem hasra Orbántól, (mondjuk egy politikusra sem nézek fel) nem egy nagy szám, láttam mit csinált 89-ben, tudom mit mondott 90-es évek elején, mit mond ma. Sima karrirerista csóka, soha nem volt főnöke, max talpnyalói. A régi Orbán arcon képné a mait. A fidesz hajdanm akart valamit,ma marketingpárt. Gyurcsányban annyi a különbség, hogy azt látom, akar valamit. De ennyi. Nem hiszem hogy ő lenne a megváltó. Nemrég azt mondtam rólam valaki túl pragmatikus vagyok. És tény nem érdekelnek a szólamok. Ja igen, és nem vagyok türelmetlen.
Én sem tudom mi a Párt. Nem voltam különösebben híve Kádárnak, de nem is ti csináltátok a rendszerváltást (még csak enm is, mi max néztük) hanem a mostani 40-esek. Hehe, egymosótárborban sem jártam, leszámítva talán az Amway-t de onnana gyorsan elmenekültem
Egyáltalán miből gondolod, hogy mondjuk én, hülyébb vagyok nálad. És ha nem? akkor mi van? :) naugye
nem vagyok állampárti, sőt
ehhez képest mégis a fideszhívek jönnek azzal, hogy az államnak ighenis legyenek cégei, termeljen mondjuk akármit, pl. növényvédőszert, mert milyne jó az a nyereség. hát persze. csak ezzel megöli a magáncégeket a szektorban. abszolút a szabadpiac híve vagyok, kicsi szolgáltató állammal, vagyis az állam azzal foglalkozzon, ami a dolga, azért adózom pl.
Személy szerint neked mit tett keresztbe? (egéybként megsúgom, nekem eddig mindkei tett keresztbe, nincs ebben semmi nagy újdonság, sőt egyre inkább zárják be a kiskapukat)
Tévedés ma már az egzisztencia sehol sem biztos, bármi beüthet, de értem amit mondasz, kellenek azok a helyek amikben most mi ülünk.
hm, látom a XXI sz. szar jely számodra, vagy rosszul érzem
jobban tetszett volna a langyos pisi?