who am I 7#233
Azért mert nem neked írtam.Mint ahogy, oda is írtam, h egy : előttem hozzászólóhoz.Ha engem le ökröz vki, elviselem, ha jogosan teszi.És nem sírok azon, hogy jujj hogy beszélsz, te biztos tahó vagy és jajj, megyek is sírni :rinya: Ha pedig, emiatt a pár inzultáns szó miatt, picinyke sötét agyacskád/lelked nem fogta, h mit írtam, akkor elnézést,akkor nem várok választ.De sztem jobb, ha kicsit csöndben maradsz ez ügyben.(azt hiszem, ez nem túl inzultáns, és talán érthető is, gyk.)
De rövidre zárva a dolgot.Totál egyértelmű, h a homoság nem természetes SZVSZ, és az aki az ellenkezőjét állítja, vmi problémával küszködik (agyilag).Viszont, ha be is bizonyítja, h igen természetes (mivel x mennyiségű homokos fent tud tartani több száz/ezer évig, egy civilizációt (csak férfiak), akkor elismerem.de ez még nem nagyon történt meg sztem....
Mondott egy ember olyat, hogy az orvosok akkor kitalálnák, h tudnának a férfiak szűlni...én meg mondtam, egy emberőltő nem biztos, h elég ahhoz, h úgy kifejlődjön egy buzik közötti orvostudomány, h ezt meg tudják oldani...AZ LENNE A SZÉP VILÁG TERHES FÉRFIAK STB