who am I 7#206
"betegség az ami terjed, vmilyen virus, baktérium okozza, esetleg egy hibás gén
a homoszexualitás ellenben nem hiba, abszolút természetes dolog"
ÚRISTEN ILYEN DEBÍL ŐKRŐK VANNAK MÉG A VILÁGON?
Hallód ŐREG!!, Tisztában vagy a természetesség fogalmával????Tudod mi az hogy természetes??????Mert ahogy elnézem, sötét vagy mint egy "gázkamra"márbocs..LOL.SZóval, a természet egyensúlyra törekszik mindig (ez a normális).Na mármost, ha veszünk 1millió heteró(500-500 férfi/nő-t arányban) és veszünk 1 millió búzit és külön rakjuk eme két "civilizációt"-csoportot egymástól, akkor meglehet nézni, hogy melyik CSOPORT MARAD életbe, 200 évnél tovább...és amelyik fentmaradt, fejlett civilizációt épít, az természetes (SZERINTEM!).Szerinted mi tőrténne az 1 misi búzival 500 év után?VÁrom a válaszod....(egyébként ez szerintem szuper ötlet, h az összes homokost 1 helyre pakolni, és éljék le ott piciny életüket....kicsit dúrva, de igazságos)
Más (az egyik előttem hozzászólónak), amig a gyerekek nap mint nap láthatnak főidőbe buzi - műsorvezetőket/poltikust"/stb-t addig análpórnót nehezen hiszem, h látnának, kereskedelmi tévén főidőbe....szal ez, h a 10éves gézuka/marika mit kezd az análintrudálással, ez nem állja meg a helyét mert normál esetben, lehetetlen, h ilyet lássanak, ellentétben a buzikkal, mint ahogy mondta valaki, az ugyanúgy kihat a személyiség fejlődésére, és ez sokkal nagyobb probléma....