Sci-Fi / Cyber Punk MMORPG
-
lammaer #57 Egyébként meglepő, hogy mennyire nem pörög a topikja ennek a remek játéknak.
Én 4 nap trial után döntöttem úgy, hogy előfizetek rá :)
Szerintem nagyon egyedi a játék, már eleve a Fallout/Mad Max hangulatú világ kiemeli a tucatnyi kardos-varázslós MMO közül.
Nagyon "szép" a világ - a sivatagos atomtámadás utáni hangulat szinte tökéletes. (igaz itt virus pusztitott, de a végeredmény ugyanaz)
A craft rendszer is nagyon jó, szinte minden ingame tárgy előállíthaó a játékban kukázható/guberálható alapanyagokból.
instancolás szinte nincs, a hatalmas világ gyakorlatilag töltögetés nélkül bejárható.
Nagyon jó, hogy nincsenek kasztok, azaz mindenki olyanra gyúrja a karakterét amilyenre szeretné. Persze a specializáció fontos, mivel egy mindenhez értő karakter nem lesz olyan jó mondjuk harcban, mint egy harcra specializálódott - de a lényeg, hogy a lehetőség megvan az ember szájízéhez passzoló karakter megalkotására.
Egyelőre a csapat tartalmat nem érzékelem még - szinte szingle módban lehet tolni az egészet, nagy ritkán van csak szükség egy-egy ember segítségére egy keményebb mini-boss lenyomására. De mivel még csak nagyon az elején vagyok, és a PvP tartalmat még nem láttam, gondolom magasabb szinteken ez megváltozik. Addig meg jó ha az ember tud egyedül boldogulni a wastelandon :)