• mogyi925
    Mind a két postodra válaszolnék. Először egy tárgyi tévedés: nem keresem vissza, ki írta ezt a marhaságot a hungarista kislányról, az eset március 15-én történt, ha nem tévedek, idén vagy tavaly, fényes nappal Budapesten, amikor a nem hungaristák is szoktak kokárdát hordani. Ez tuti, és ha jól emlékszem, plusz információ: egy fidesz-közeli rendezvényen. Mindettől függetlenül barbárság. Nekünk annak idején osztályfőnöki figyelmeztetőt adtak áltsuliban, ha 14-én (ha jól emlékszem, 15-én nem kellett suliba menni) nem hordtunk kokárdát legalább az ünnepségen (mondjuk Petőfiről nevezték el az iskolát, szóval egy kicsit még túl is lihegték). Ennyi, másba nem kötök bele, egyébként ezt már korábban is leírtam, és még linkeltem is.

A #83-asra pedig ezt mondom, szuper! (És semmi cinizmus.) Közeledni látom az álláspontokat, és ez jó. Mielőtt átmegyek hippibe, és összefogásról, meg békéről kezdek hadoválni: a közös ellenséget kellene felismerni.

Csak a hogyan a kérdés.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy olyan kifejezés, hogy "magyar virtus". Érdekes megfigyelni, hogy amíg a magyarkodásról, hungarizmusról vagy nevezd-aminek-akarodról megy a vita, mennyire nem akar engedni az igazából senki, és milyen harcias mindenki. :-D