• Randal
    Requiem88, aaaa: Azt hiszem én arról beszéltem, hogy ki mikor mit visel magán. Ha valaki hordja a csillagot váljon egészségére. Nekem mindegy, nem nemzeti jelképünk.
    Egyébként meg hogy megütötte a kislányt az valóban elítélend, csakhogy nem tudjuk a dolgok hátterét, lehet hogy a 13 éves hungarista kislány (LOL, mekkora öntudata és tapasztalata lehet) volt a provokáló, de lehet fordítva is.

mogyi925: A hozzászólás okés, csak ugye mindennek van történelmi és egyéb vonatkozása. Adott dolgokat nem lehet csak úgy eltüntetni illetve semmissé tenni. Másrészt egy ország gazdasági irányítása nem a legegyszerűbb dolog és nem szükségszerűképpen jó az ott lakóknak. Ezt meg kell érteni. Az hog mi nem látunk teljesen bele a dolgokba az valóban bosszantó, de ugye itt a bizalom számít. vagy az ember legyen politikus és akkor valami sejtése lesz a dolgokról.
    Annyi kiegészítést tennék még, hogy amennyire tudom a miniszterelnök nem a Szent Koronát támadta hanem annak helyét. A kettő között nagy különbség van.

A Magyar Gárdával a probléma az hogy nem látni tisztán létezésének célját, illetve csak sejteni lehet, de egyébként mindenki takargat rendesen mindennel.
    És lehet továbbgondolni a dolgokat. Adott cselekmények csak rontanak az ország helyzetén, feszültségeket kelt, amely rontja a gazdaságot, a külföldi tke beáramlását ami ugye nem jó nekünk, mert kevesebb lesz a munkahely és a pénz is...

Azt meg ne kezdje nekem senkise magyarázni, hogy magyar földre magyar céget stb. stb. mert ez sajnos nemigen műkdöik.
    Az USA pénzének a fele Kína kezében van. Lehet gondolkodni az arányokon, miérteken és gazdasági vonatkozásokon.