• slickboy
    Komolyan mondom megdöbbentett amilyen kulturált hangvételű kommentek érkeztek észrevételeimre. Ezt most nem cinikusan mondom. Sokkal kisebb témában is megy ezen a fórumon a kiosztás. De valószínűleg csak amiatt lepődtem meg, mert előítélettel közelítettem meg az itt előttem szólókat.
    Azért az oroszlán szája és egy ember megítélése között van némi differencia. Kétségkívül segíthet a prekoncepció egy ismeretlen helyzet felmérésében és megoldásában, de van ennek egy egészséges mértéke.
    A melegfelvonulásra már leírtam, hogy mértéktartás kérdése ez is, felesleges ezen rágódni. Az igazságszolgáltatásban tapasztalt anomáliákat meg nem fogja megoldani egy gárda. Vagy önbíráskodásra gondol itt némely ember? Aki igen az ugyanúgy kevésbé tiszteli a törvényt mint akik szerinte nem tisztelik.
    A 13 éves hungarista kislány példája rettenetes, nem csak amiatt mert bántalmazták. Sokkal inkább azért mert már belesujkoltak valami ideológiát amiről szerintem fogalma sincs, nem is nagyon tudja felmérni az egészet. És akkor "joggal" haragudhat a zsidókra mert a "magyarsága" miatt bántották. Megy az egymás provokálása de ez nem vezet sehova és a politikusok is cinikusan állnak a témához, hiszen nekik mindegy.
    A szavaimat nem érdemes kicsavarni. Az elmebaj sem választás és kedv kérdése, de ne vegyük egy kalap alá a homoszexualitással. Külön kategória. Egy épelméjű meleg szerintem kevésbé veszélyes mint egy elmebeteg heteró. Amúgy nem minden elmebajost zárnak be bolondokházába, csak amelyik ön- és/vagy közveszélyes.