• Randal
    Ronny: LOL, annyit tudsz a magyarságról hogy az már fáj. Mennyire egyezünk meg a szláv népekkel? Gondolkodj már el merről jöttünk( nem, nem egy irányból), meg hányan és milyen népekkel egyetemben. Megsz fogsz lepődni, de több közös van bennünk meg a törökökben mint a szlávokban vagy az északiakban.

Ronny: A probléma abban gyökerezik, hogy egy 13 éves kislány egy ilyen táblával áll egy olyan ünnepségen, ahol ha jól tudom az 1848-49-es forradalom és szabadságharc megemlékezése van. Más kérdés hogy ott is voltak oroszok, de nem a Vörös Hadsereg.
    És megmondom neked, ha az én lányom lett volna, és is pofánvágtam volna. 13 évesen semmit sem tud dolgokról, annyira azért még nem felnőtt hogy tisztábban átlássa a dolgokat. Az amit az öreg tett nem volt helyes, de az se normális aki egy ennyi idős gyereket így kieneged.

aaaa, ez neked is szólt.

Ronny: Valóban jól megvoltak pl. a németek is egymással, eldoglgozgattak azok, csakhogy ha belegondolsz bizonyos megerelőltetőbb vagy alantasabb munkákat mindig is mással végeztetett el mindenki. Elsőnek voltak az urak-parasztok, aztán a rabszolgák, aztán a külföldiek stb. stb.