• Dany007
    Hm hát nézd, én elsődlegessen azért vettem új gépet mert a régi már vagy 4 éves volt és kezdett tönkremenni. Gondolkodtam és arra jutottam, hogy nem fogok 10-20 ezreket költeni hogy a szart foltozgassam.
    Aztán ha már pénzt adok ki egy új gépre hát nem akartam szart venni. Így vettem azt ami van. Természetessen 8800-zal.
    Ez bőven elég lesz nekem egy ideig, mivel az elmúl 1-1,5 év játékait sem ismerem nagyon mivel eddig nem futottak :)
    Most meg azért elég nagyot néztem a legjobb Dx9-es gameken. És azt mondom ha a Dx 10 csak 20% lesz szebb, látványosabb mint a Dx9 már akkor megérte a 90 ezret a 8800as :)
    Nekem a látvány a lényeg. Úgysem jáccok végig szinte egy játékot se mert megunom :D ( persze a Heroes 3 azóta is fenn van !!!:)
    Ott van pl a Stalker. Mekkora "isten" játék, ezer évig fejlesztették stb, de tényleg jó lett. Teccett is. De kb 4-5 óra után meguntam hogy mekapom a missiont megyek kiírtok mindenkit ( ami nem mindig könnyű) aztán kezdődik előről.
    De pl. ott van a Test Drive Unlimited. Azzal már vagy 45 órát küdtem és még mindig messze van az unalomtól. Szép is és sokáig tudok vele jáccani.
    És itt jön be a képbe a gép, mivel sokat lehetett hallani, hogy a TDU-nak milyen irreállisan magas gépigénye van. Hát én magasról le***m. Mivel 50-60Fps-sel fut minden maxon :) És sz.tem az elkövetkezendő időkben se lesz gondom ilyesmivel.
    Arról nem beszélve hogy videót szerkesztek, meg képet ( mivel grafikus vagyok vagy mi a szösz ) és ezért is nagyon fontos volt az erősebb gép, mert ugye egy 4-500megás képnél már nem mind1 hogy p4 vagy C2d , 512 v. 2Gb ram.
    Hát én ezért vettem gépet és ezért olyat amilyet.