Wittgen#62
1. Sohasem a játékok grafikájára vertem a nyálam, nálam mindig a játékhangulat számított.
2. Csak azért nem veszek Vistát mert pár faszának beharangozott progi Vista only
3. Csak azért nem veszek DX10 kártyát mert pár faszának beharangozott progi DX10 only
4. Amíg XP-n az x800-as kártyámon elfut egy adag progi (főleg régebbi, amit bármikor elővesz az ember, mert JÓ pl Heroes3) és vígan lehet vele netezni, filmet nézni addig nem érdekel a Vista és DX10 csúcskártya
5. Amíg az irodai szoftvereket tudom XP-n futtatni (márpedig erősen gyanús, h. pl OpenOffice és MS Office 2003 (2007 fos szerintem) futni fog rajta még 2008-ban is), addig szintén értelmetlen a váltás.
6. Nekem egy op.rendszer ne azzal hódítson, h. csili-vili, meg minden, ha közben sok mindenre használhatatlan, meg felesleges erőforrásokat szippant el.
Egyszóval, amíg nem vagyok kénytelen a legalább a munkám miatt Vistára váltani, addig nem is fogok+mivel a megjelenő játékok 99%-ban nem szórakoztatóak már a számomra, ezért gyaníthatólag hardwert sem veszek.