xbox360 modd
  • Noninnyó
    #195
    Halihó!

    Nekem is csütörtökön flash-elték a gépem LT+ 1.1-re, úgyhogy beleástam magam a témába. Január 19-én a Microsoft kiadott egy új dash-t, amibe nem csak egy opciót iktattak be (Boot-to-disc), hanem ezáltal néhány játékon aktiválódott az eddig csendben lappangó AP2.5-ös védelem. Black Ops, Halo Reach, Modern Warfare 2 többek közt. A dolgod a következő, én is megcsináltam ezt, és tökéletesen megy a Black Ops-om:
    Fogod a Black Ops lemezt, csinálsz róla egy image fájlt (én ImgBurn-el csinálok minden xbox-os dolgot). Utána az abgx 1.05-ös legújabb verzióját beállítod, ahogy kell (vannak tutorial-ok neten róla, miket kell benne kipipálni és miket nem), és lefuttatod az image-en. Ez meg fogja patch-elni a játékot, helyreállítja benne az AP2.5-ös szektorokat. Biztonság kedvéért futtasd le rajta még egyszer, ha végzett, mindennek zöldnek kell lenni, akkor tuti. Kiírod a játékot még egyszer, én ajánlom, hogy ImgBurn-t használj Verbatim lemezzel és 2.4x-es sebességgel, és akkor nem lesz semmi problémád. Természetesen a rétegtörésre figyelj kiíráskor, 1913760 legyen, mint mindig.
    Ja, még annyit, hogy az LT+ flashben van egy olyan védelem, hogy ha olyan játékot akarsz futtatni, ami nem indul az új védelem miatt, akkor elsötétül a képernyő, és van 3 perced, hogy kikapcsold a boxot. Ha ezt túlléped, akkor Flag-elődik a géped, vagyis Ban-ra leszel jelölve. Erre mindig vigyázz!
    Remélem segítettem valamit!
    Csáó!