xbox360 modd
  • KILLER2
    #131
    Nem.
    Kis idézet:
    "Firmware típusok:

    Ebből kettő van:
    1. Xtreme
    2. IXtreme

    Természetesen mindkettőből létezik majdnem mindegyik meghajtó típushoz, több verzióban és többféle olvasási sebességgel.
    Az első előnye, hogy mindent elindít kérdés nélkül, hátránya, ha nem tudjuk milyen ISO-t használunk, hamar LIVE-ról kitiltás (ban) lesz az eredménye.

    A második (azaz a IXtreme) hívatott minket megvédeni az MS-től. Alap helyzetben ez csak a Stealth isokat engedi bootolni.
    Megj. 1: A stealth patched ISO (röviden stealth iso vagy stealth backup, azaz "álcázott backup") fogalom annyit tesz, hogy az iso-t az original dischez hasonló paraméterekkel látják el két, illetve három file segítségével (amit beültetnek a képfájlba). Ha ilyennel mész fel a LIVE-ra, nagy bajod nem lehet, nem bannolnak ki vele, legalább is a jelenlegi állás szerint."

    A wave3 és wave4 pedig egy kis partíció variálás az MS részéről, amivel hibásan ismeri fel a flashelt drive a játékot és nem indítja el.
    Szóval mivel biztosan nem új a falshed, mert akkor nem lenne ilyen gondod, ezért fel kéne rá tenni egy friss verziójú flashet.
    Ha esetleg csak annyi lenne a gond, hogy nem stealth-es a lemez és neked 1.6os flashed van, akkor egy activate.iso nevű képfájlal el lenet indítani a játékot, de ezt nem írom le, mert szinte kizárt. Azaz attól függ, hogy mikor lett flashelve a gép.
    Célszerű lenne írás előtt (akár most utólag is az iso-t, ha megvan még és akkor tudjuk, hogy mi a gond) megnézni egy programmal (pl xbox dvd mulletter, bár ez a wave3és 4es lemezeket nem ismeri fel), hogy milyen tulajdonságai is vannak az isonak (xtreme-ixtreme, region free, stb)