• runner78
    Én olyan 3 hónapja vettem 32"-os LCD TV-t. Samsung LE-32S81 tipusut. Paráztam én is, hogy milyen lesz, de nagyon jó! A TV adások persze szemcsések, mikor régen nem volt jó az antenna. De ez ügye a szar magyarországi müsorszórás tehet. Amugy pl. RTL klub-on megy a vészhelyzet és van egy kicsi szélesvászon...TV-n > Szélesnagyitás funkció és azt levágja, és nem annyira nyultak az emberkék. Discovery-n (sok béna adó közt, talán ez a legnézhetöbb) minden adás általában kis-szélesvásznú. A sorozatokat hazánkban 4:+-ban adják, BORZALMAS. De erre van a net, lemegy adásban, pár óra múlva már neten lesz az amerikai képre (16:9) tett szinkron, és még 12-es karika sincs, és tök jó a TV-n. Pl. Dr. House a TV2-ön 4:3-ba megy, és sok ráközelitett kép van a sorozatban, az szörnyű, kilog House feje a képböl, meg ilyenek, nem is beszélve arról, hogy DVD-n is 4:3ban jelenik meg. Na mindegy. Szóval nem vészes a TV adás a TV-n. Amugy meg ugyis mindent már számitógéprö nézek, meg játszok és erre van az 1360x768 felbontás. Eddig szinte minden játékban is be tudtam állitani ezt a felbontást. Söt aki akar az már sok HD filmet is le tud szedni, vagy akár amerikai sorozatokat HD-ben...