Su0my#53
Én csak annyit szólnék hozzá, hogy a kutatás no comment, de legalább ezt a pénzt sem fegyverekre költötték.
wanek: elhiszem, hogy van véleményed, de az intelligens ember meghallgatja másokét, esetleg kiegészíti, cáfolja és nem büdösbunkózza le a másikat, mert teljesen más a meggyőződése. én nem vagyok intelligens: tehát könnyű szívvel elmondhatom, hogy egy büdös suttyó vagy, állj be a sarokba két órára, ma nem kapsz vacsorát.
Isten, egyebek: érdekes, hogy a véletlenben könyebb hinni, mint abban, hogy egy ilyen TKÉ megtörténhet. Én is inkább a véletlenre fognám, mégis érdekes elképzelni, ha tényleg létezik ez a jelenség. Istenről (az anyagi világ felett álló erőről, kinek hogy tetszik) meg nálam jóval nagyobb emberek is (pedig ez nagy szó) mondták, hogy létezhet. Én úgy vagyok vele, hogy jó, hogy van egy-két egyház, valamennyire rendben tartja az emberi erkölcsöt, szvsz azonban nem az egyházi szertartás a lényeg, hanem az, hogy van valaki, aki figyel ránk és akitől vagy tart az ember, vagy nem, de próbál a kedvére tenni és nem minden hülyeséget meggondolatlanul megcsinálni.
PS sosem értem meg az ateistákat, a mai világban jó olyan tudatban élni, hogy valaki vigyáz rád..
a fórum hangvétele viszont nagyon
ps x+1: mindenesetre az anyagi világ mellett (nagyon ebbe az irányba fordultunk) érdemes lenne a 'lelki' világot/síkot/akármit is kutatni: vagy létezik, vagy nem, de értelme biztosan lenne.