• NEXUS6
    1. Nem édesem, de akkor mondjuk kedvesem!;)
    2. Akkor hány karakterben kéred a megdönthetetlen bizonyítékokat?
    3. A TKÉ számodra nincs bizonyítva, de ha végre vennél egy picinyke kis fáradtságot és utána néznél, akkor tudnád, hogy mint tudatállapot ez elfogadott tudományos kategória, mint ahogy a cikk is ezzel foglalkozik. (tudod a tudósok, akik megpróbálták reprodukálni! Naaa mondd valamit???? LOL) Monnyuk nem baj, mexoktam hogy a kettőt kevered. Amúgy csak nem azért mert az MTA tagja vagy?;)))
    Az hogy te magad vagy a környezeted nem tapasztalta az egy dolog. Én is monnyuk néha összefutok a Farkas Bercivel, de azért nem kötök bele, hogy nem hiszem el, hogy valóban kintjárt az űrben, mert hogy én még nem voltam kint, de még a nagyapám sem!
    A nyilvánvaló marhaság addig az, amig valamibe nem mélyedsz bele, tudod kövek nem esnek az égből, meg a 60 Km/h feletti sebesség az emberi szervezet számára halálos, mondták a tudósok 1-szer, de aztán megvizsgálták és kiderült, hogy nem úgy van.
    "Ha a legkisebb esélyét is látnám annak, hogy a TKÉ van, akkor foglalkoznék a dologgal, vagyis akkor elolvasnék róla valamit. De így?"
    Nos asszem ezt hívják paradoxonnak, vagy ördögi kőrnek. Asszem mivel ezzel te magad mondtad ki amit sejtettem, hogy nem vagy hajlandó ebből kilépni, és akár 2 szalmaszálat is kersztbetenni, a részemről befejeztem a társalgát veled ebben a témában.

A továbbiakban sok egészséget, TKÉ mentes zavartalan éjszakákat, hoszú életet, nyugodt öregkort és gyors fájdalommentes halált, a végén pedig az elmúlás tiszta és megnyugtató érzését kívánom neked!
    Pont azt amire vágysz.