• FabianTheOne
    wanek: Te annyira földhözragadt, tipikus 'intelligens' ember vagy, akinek mindenról megvan a véleménye, de tapasztalata semmiről...

Nem másod-nick, amúgy, firstreg...úgy gondoltam, hogy ehhez a témához nekem is hozzá kell szólnom, mert történt az az eset velem és TAPASZTALATOM lett belőle :)

Simán lehazugozol, pedig nem is ismersz, nyilvánvalóan nem tudsz ezekről a dolgokról semmit. Sztem még azon is meglepődnél, mennyien foglalkoznak az ezoterikával (tudod, mi a jelentése?).

Mi okom lenne ide jönni és belehazudni a többiek arcába? Híres leszek tőle? Vagy vajon pénzt kapok ezért?

Annyi volt mindössze a szándékom, hogy a Hozzád hasonlóan korlátoltan (nem rossz indulatúan mondom) gondolkozó embereknek megpróbáljak egy új nézőpontot adni: bizony olyan is megtörténhet, ami ellentmond a feltételezéseiknek, ami ellentmond a mai tudománynak(??)...stb

Arról meg nem is beszélve: hányszor hallottál már olyat, hogy ikrek megérezték, hogy baj történt a testvérükkel, anyák megérezték, hogy a gyerekükkel történt valami vagy pl. amikor nagyon jó barátok fél szavakból is megértik egymást, vagy amikor egyik ember 'kitalálja' a másik gondolatát??? Biztos soxor, ahogy mindenki más...
    Kérdezem én: ez nem a telepátia egy gyengébb fajtája?

Na mind1....engem végülis NAGYON nem érdekel, hogy mi a Te véleményed erről az egészről...az már kicsit jobban zavart, hogy egyből rágalmaztál, dehát...ez az internet, itt megteheted...

BTW: aki kérdezte, hogy miért nem mentünk tudósokhoz bizonytani:
    sajnos többször (ilyen formában) nem sikerült megcsinálni a dolgot (utána sokkal durvább dolgok történtek, amikre itt még csak utalni sem merek...:P), meg azóta meg már nem élek ilyen szerekkel...de az igazat megvallva, egy pillanatig sem fordult meg a fejünkben, hogy nyilvánosság elé kellene lépni ezzel...

Amúgy, akit érdekel, hogy egy hasonlattal éljek a telepátiára: a beszéd az kb. az amikor a számítógépen megjelennek a betűk, a telepátia, meg a háttérben lezajló folyamat, mielőtt a számgép kiírná őket: mindig és mindenki telepatikusan beszélget, csak azt egyből kiefejezi fizikai(hangok) formájában is...gyakorlással MINDENKI képes erre...