• bandypappa
    A volt lakótársam 6 évig intavénásan heroinozott, 2 alkalommal újra is kelett éleszteni, de már 3 éve tiszta, és most linuxos rendszerekkel foglalkozik. Ö elmesélt pár esetet a halucinációról. Néztek egy hororfilmet még régebben, közbe lötték magukat, hazafele meg rohantak éjszaka, mert azt látták, hogy végtagokat dobálnak ki az ablakokon, és ez rohadtul valóságos volt neki. Deznek üzenném hogy sokfajta elmélet van a világ törvényszerüségeiröl, csak nehéz kiválasztani a valósat. Látom sok szabadidiöd van, nekem is nemsokág kezdödik a tanulás. Mikikéröl meg annyit, hogy EKKORA TAPLÓT MÉG NEM HORDOTT A HÁTÁN A FÖLD. Olvastam a honlapját és a kommentjeit, vitatkoztam is vele, szerintem ö hivatásos kötekedö, aki közel állhat egyes szektákhoz. Nem lehet meggyözni, csak az a jó, amit ö elgondolt. Általánosságban elmondható hogy aki egyszer akadályozóként lépett fel az ujra és ujra igy fog viselkedni hogy ezáltal hivja fel magára a figyelmet. Az akadályozás igen sulyos problémát jelenthet a csoport számára, hiszen gyakorlatilag lehetetlenné tehet mindennemü elörelépést. Ez a majom nem képes a fejlödésre, az a baja, hogy rossz idöbe született, mert inkvizitorként írtaná a népet, aki nem hisz istenben. Csak az a baj, hogy azt érti meg, ami az ö kis világába belefér. Családod van, igy 30-on felül? Remélem a gyerekeidet nem erre fogod tanitani. Egyik aláirásban olvastam ezt és ez pont rád illik mikike: Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. Remélem elfogadod egyszer azt, hogy nem csak neked van igazad, és a véleményedet nem mindjárt vulgárisan közlöd.