• Zóanagyvarázsló
    #4161
    Ezek rém egyszerű dolgok, nincs hozzájuk szükség semmi ismeretre, nincs azért egy mély karakterfejlesztése a Risennek, az AI meg gyorsan kiismerhető, az arénaharcokban nudlik az ellenfelek (blokkolsz, amikor üt, fordulsz az egyik, pajzsos esetén a sebezhetőbb oldala felé, ütsz, ha a háta mögé kerültél akár hármat is, majd blokkolsz megint, ennyi), egy egyszeri gyíkember repertoárja viszont már változatosabb. Amúgy első végigjátszásomról van szó, hardon, de a Gothic szérián már volt alkalmam edződni.

    Tekercskészítéshez nem érzem nélkülözhetetlennek a vadászatot, persze én rúnahasználattal könnyen beszélek, de lehet találni bőven tekercset, és legfeljebb Warrior of the Orderként nem levitálva megy a WC-re is az ember :) Mágusként csak Open Lock scrollokat gyártottam, ahhoz pedig lockpick kell.

    Egyébként ja, az ogrékat én is kiszúrtam az első fejezetben, de nem éreztem szükségét, hogy akkor legyakjak mindenkit. Minek? Nem tűntek el chapterváltáskor. Ha már mágus az ember, nem arra kell menni, hogy mágia nélkül radírozza le a térképet. Fekete farkas viszont tényleg csak egy-kettő lehetett mutatóba, a sima farkasok helyén randalírozó durvább falkák fejezetváltás után voltak ott minden hol.