Probatbicol#3632
Ha tényleg visszaolvastál akkor láthattad, hogy többen is legyőzték Aricot a leitatás nélkül is. Egyébként az ilyen elakadások 99%-ában a user a hibás, pl. van nálad olyan bor ami kell? Nem mindegy, hogy melyik fajta. Elbeszélgettél Ariccal? Nem az első párbeszédablakban lesz ott a lehetőség. Ez egy rpg, ha elbaltáztad a lehetőséget, hogy leitasd és megszerezd a kardját, akkor marad a nehezebb út: le kell győzni könnyítés nélkül.
Amit az összehasonlításról írtál az tipikus ízlés és pofon kérdése, én pl. hatalmas élvezettel végigjátszottam a G1-et - máig a maga idejében megjelent legjobb ilyen típusú rpg-nek tartom- a G2-őt többször is, és a Risent is nagyon élveztem. Az Oblivion viszont 2 délutánt élt meg a gépemen, olyan céltalannak és unalmasnak tartottam. Pedig nem voltak előítéleteim míg neked szemmel láthatólag vannak. A Morrowind-et többször is felraktam a gépre anno, mert annyi jót hallottam róla, de nekem az is unalmas volt. Mégsem írok olyan butaságokat, hogy ezek amatőr munkák lennének, egyszerűen tudomásul veszem, hogy nem nekem szólnak.