• WagnerUr
    #3587
    Némi csúszással nekem is megvolt az első végigjátszás. Tisztán közelharcos (kardos) karakterrel csináltam a Don oldalán. Szerintem szépen illeszkedik a játék a Gothic sorozatba, attól hogy néhány szörnynek más lett a neve és a kinézete ez még vérbeli Gothic-játék. Összességében egy 8/10-et adnék rá.

    Negatívumnak főleg az éreztem hogy túl kiegyensúlyozatlan a játék. Nem is a harc terén, mert az az előző részekben is úgy volt hogy az elején baromi nehéz, aztán egy idő múlva már nincs benne igazi kihívás. Inkább a tartalom aránytalan érzésem szerint, az első fejezet még tele van élettel, felfedeznivalóval, érdekességgel, aztán miután beálltunk az egyik csapatba nagyon kiszámítható és gépies lesz az egész. Mondjuk egy Oblivionhoz hasonlítva még így is rendkívül változatosak voltak a végjáték kriptái, de egy idő után még így is untam őket. Aztán a fejlődés/felszerelés terén is érezhető az a pont amikor eltűnik a kihívás az egészből. Nekem hiányzott a G1/G2 kicsit szigorúbb fejlődési rendszere. Nincsenek már kikötései a képességek megtanulásának, stb.

    Azért pár hónap múlva így is benne van még egy végigjátszás mágusként/inkvizíció oldalon. A rengeteg pozitívumról most nem áradoznék aki kipróbálta úgyis ismeri őket, viszont a domborzat megint baromi jó lett, még a G2-őt is felülmúlja. Ebben verhetetlenek.