• Caine
    Na, pénteken befejeztem én is.
    Aztán vasárnap varázslóval is.
    A varázsló ISZONYATOSAN durva, csak lestem, hogy melyen hatékonysággal és milyen sebességgel megyek végig a játékon.
    Mondjuk a többi Gothicban sem voltak kispályások a varázslók.

Így a végére néhány gondolat:
    A játék fantasztikus volt, a hangulatot leszámítva pontosan a G3 ellentétje volt. A grafika eléggé elnagyolt (bár hangulatos), de legalább simán megy, minden mással nagyon meg voltam elégedve.
    Jó volt a hangulat, a harc-és mágia rendszer, tetszett a fejlődés, jó volt a sztori és a körítés és ami a legfontosabb: nem fagyott, nem tűntek el npc-k és tárgyak, nem voltak megszakadt küldetések és misztikus bug-ok, hogy minden centin menteni kellett volna, mintha nem is PB játék lenne :)))
    Simán megcsináltam a kvesztet mielőtt felvettem volna és simán megadta utólag is, lehetett nagyokat kalandozni.
    Tényleg csak a graf minőségével volt bajom, de ha választhatok, hogy ez vagy a G3, akkor inkább ez.
    Boxon toltam és meg is szereztem az 1000/1000 acsit, de komolyan gondolkodom, hogy újrakezdem egy mágusra optimalizált karival, vagy egy hibrid mágus-harcossal (odrer), mert az táp :)))