• krisztajo
    Dedy! Ja-ja végül is igazad van. De akkor már pontosítottam.

Caine! Hát akkor mit magyarázok én itt!
    Az Ogre még sokáig gond lesz a Hamubestia pedig végig.
    Teljesen mindegy hányas szintű vagy és milyen fegyvered van, ha az kétszer megcsap véged.
    Nem akarlak elkeseríteni de ghoul-ból és ogréból is lesz olyan hely ahol igen sokan lesznek egyszerre. Például egy helyre emlékszem ahol 5-6 ogre volt és egy másikra ahol legalább 8 ghoul.
    Illetve ha a gyíkok megjelennek a mostani jó világnak is hamar vége lesz.
    Ha eddig laza volt onnantól nagyon más lesz a helyzet miután rögtön kettesével-hármasával lesznek és igen nagyot sebeznek!
    Amúgy sok tanuló pontot tényleg nem érdemes tartalékolnod, hiszen akármilyen karit is akarsz a kiegészítő képességek kellenek.
    Érdemes kimaxolni őket már ha a csatlakozás előtt lehetséges.
    Ha a két oldalnál szeretnél harcost akkor ugyanúgy az erőre kell menned és totál mindegy egy darabig kinél fejleszted.
    Fejszehasználatot nem érdemes tanulni hiszen csak kardot készíthetsz és találni is csak azt fogsz.
    A két kardismeret nővelő gyűrű pedig lehetővé teszi hogy előbb használhass jobb kardokat. Érdemes használni őket!
    Ha egy fregoli kari mentést szeretnél gyakorlatilag csak azokat a pontokat nem érdemes elkölteni amit az erőre, ügyességre vagy manára raknál mint alaptuli.
    És kardhasználat, bothasználat vagy íj. De ebből a háromból csak egyiket tudod egyszerre felfejleszteni teljesen.
    A számszeríjra én nem fecséreltem pontot a bölcsességre meg nem kell mert a monostor könyveinek elolvasásával az össze kőtábla amit találsz nem is kell.
    Ja és még egy dolog. Ne aggódj az obszidián mennyisége miatt.
    Nekem két kard készítése után a titán fegyverek megszerzésekor még volt 70 darab szóval bővel elég lesz.
    És keresd meg az Őrjöngés kardját a saját kétkezes obszidián és másfél kezes titán kardig az a legjobb fegyver (de ügyesen eldugták, könnyű elmenni mellette).
    Én gyakorlatilag attól hogy felhúztam a kardismeretet hetesre (plusz a két kardismeret gyűrűvel) ezt használtam addig amíg a Titánszárnyat meg nem szereztem.