-
krisztajo #3548 Takanohana! Köszi, akkor megnyugodtam.
Caine! Valóban Cid tanítja a zárnyitás 3-at.
De csak az után válik elérhetővé, hogy csatlakoztál a Donhoz.
Itt a védelemhez vajmi keveset tudsz főleg a játék elején hozzátenni.
A kovácsolást mindenképp érdemes kimaxolni és majd a bányászatot megtanulni.
A kovácsolás kell az aranyművességhez máshogy nem tudsz gyűrűket és amuletteket készíteni és persze a saját magad készített kardok sokáig a többinél jobbak lesznek.
Pláne addig amíg nem használhatod a másfél és kétkezeseket.
Bányászat nélkül pedig nem lesz elég alapanyagod.
De jobb ha tudod nagyon minimális védettséget adó tárgyakat lehet csak készíteni.
Ha harcos vagy főleg az elején tényleg inkább a támadás vagyis az erő számít.
Én erő gyűrűt és amulettet készítettem, ezek akkor amikor még lever két vadmalac nagyon sokat számítanak.
A védelemre a harcos vagy pengevédelem gyűrűje készíthető szerintem annál többet adó nincs is. Persze később készíthetsz mágiavédő gyűrűt is de csak +5-öt ad.
Amit viszont mindenképp érdemes megvenni az a Monostor amulettje védelemben nincs annál jobb cucc. Nem olcsó de amire odaérsz annyi pénzed már bőven lesz.
Inkább az előléptetésekre gyúrj, az azzal járó új páncélokkal tudod a legjobban növelni a védelmedet. Az igazán nagy ugrás az utolsó előtti kapitányi páncél lesz.
De teljesen mindegy miben vagy és milyen a védelmed, ha nem jól védekezel simán levernek.
A tanuló pontok pedig menjenek az erőre 100-ig.
Aztán ha felhúztad az alkímiát hármasra csinálhatsz erő lötyiket és felhúzhatod 200-ra.
Persze a receptet megkell hozzá találni!
Lopakodást és zsebmetszést mindenképp tanuld meg van elég pont rá és nagyon megkönnyítheted vele az életed jó pár küldiben és persze pénzszerzésnek sem rossz.
És a növényeket és állati hozzávalókat semmiképp se ad el, később ha már lesz hozzá recepted (nem kell venni én mindenhez találtam) gyárthatsz gyógylötyiket.
Majd ha megtanultad a tekercsírás a varázslatokhoz az állatok maradványai azokhoz kellenek, és persze a rúnák is ezért azt se ad el.