Cyrus adott három tekercset, ebből egy kellett a templom bejárathoz, kettő marad, de ezzel csak a vörös burkot tudod kinyitni, azokhoz elegendő a három tekercs.
Kék színű mágikus burokhoz ez a tekercs nem jó, ilyen védelemmel ellátott ajtókat találhatsz, majd a titán-szellem ad hozzá rúnát, de csak a negyedik fejezetben, addig ne foglalkozz vele (jegyezd meg hol láttál kék mágikus védelemmel ellátott ajtókat)
Az egész játékot nézve lesz elegendő obszidiánod három kardhoz, de a negyedik fejezetben találtak már nem sokat segítenek rajtad, miután a Titánszárny a kezedbe kerül fölösleges kétkezes obszidián kardot kovácsolni.
A Titánszárny megtalálásáig (feltételezve, hogy a fejezet elején megtalálod) szerintem még nem lesz elegendő obszidiánod három kardhoz.
Én rögtön másfélkezessel kezdtem, s amikor már képes lettem volna kétkezest is felvenni, még mindíg nem volt elegendő ércem hozzá, egykezes+kétkezes kovácsolásához lett volna elegendő - később persze találtam még obszidiánt, de nem sokkal utána a Titász szárny is előkerült.
Kerdforgatás gyűrűt jellegtelen helyeken találtam, nem emlékszem pontosan hol, de úgy rémik, hogy a keleti partra vezető barlangan is volt egy, s nem ládában, hanem rajta az egyik ládán.
A gyűrűk sokat jelentenek, 6-os kardismeret sszükdéges másfélkezes, 9-es kétkezes kardokhoz, ha megvan a két gyűrűd, már 7-es szinttől kétkezessel harcolhatsz. (remélem jól emlékszem, 9-es szinttől foghatod egy kézben a pallost, 10-es szinttől annyi a módosító, hogy akárhány csapást bevihetsz)