Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan a titán páncél😄
sajnos semmi értelmesre nem tudom elkölteni a tp-t...
alkimíát még tanulhatnék, de csak, h jobban nézzen ki az adatlapom...
megmaradt egy rahedli kaja, több száz db összeségében..
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
látszik, h szemellenzõs vagyok mert a túlpartot nem figyelem😄
köszi
Valószínûleg igazad van és az eredeti is ilyen.
totya4! Igen láttam és azt is hogy az eredeti is ilyen lehet.
A fordítóknak azért írtam, hogy megkérdezzem létezik-e erre a problémára megoldás.
Ha ez az eredeti szöveg béna kinézetébõl adódik és nincsen azt is elfogadom csak szeretném tudni.
Szerintem ez nem zaklatás!
Jó a szemem, csak nem olyan régen lett ekkora monitorom.
Elõtte én is azok közé tartoztam akik hozzászoktak a 17 colos 1024-es felbontáshoz.
Ehhez képest amikor megláttam elõször az 1680-ast az államat keresgéltem.
Biztos megszoknám az 1920-at is egy kis idõ alatt de nekem így is megfelel.
Viszont ez a natív felbontás nekem kínai meg az automata kalibrálás is.
Biztos nagyon egyszerû ha tudod mit az amit meg kell nyomni, de én még nem is hallottam ilyenrõl.
Picit most gondban vagyok, olyan ötletem támadt, hogy indítok egy mágust.
Elég nehéz egyensúlyozni a különbözõ tudományok között, mert ugye erõre muszáj volt az elején gyúrni (mindössze 45-ig vittem csak), fagyasztás mellett döntöttem (6-os szinten van), ráadásul kevés a mana (47), fegyveres képzés mág alapon van (+2 botharc gyûrû) - második fejezet elején vagyok, de egyenlõre nem kellene a gyíkokat magamra szabadítani, ez a mindenbõl tudok keveset, de igazán semmibõl sem vagyok jó állapot nem életbiztosítás.
Jó a szemed amúgy? 22 colos monitornál ez az elterjedt felbontás, sõt, az 1920x1080 (full HD) sem ritka. Elsõ körben tudni kéne mennyi a monitorod natív felbontása, és abban megnézni a feliratot. Ha nem DVI-rõl hajtod a monitort, akkor pedig egy (automata) kalibrálás sem árt az adott felbontáshoz, ez általában annyi hogy a monitoron megnyomsz egy adott gombot fõleg ha a képernyõn szöveg van, és a szövegek élesek lesznek.
Nem is néztem milyen volt az erede3ti angol szöveg, pedig egyszerû eltávolítani a magyarítás, a játék könyvtárban ott van az uninstall, sõt amikor a patchet telepítettem le is szedtzem a magyarítást, de azonnal vissza is raktam, nem néztem az angol feliratot - gyanítom az sem lenne nagyobb.
Nekem 22 colos 16:10-es szélesvásznú monitorom van. Ez a felbontás a legjobb a legtöbb játékhoz.
Tudna még ennél nagyobbat is, de azt már én nem látnám!<#whatever>#whatever>
totya4! Most raktam fel a magyarítást, úgyhogy az újratelepítést egy darabig biztos nem lépem meg. A fordítóknak írtam, kíváncsian várom, mit tudnak javasolni nekem.
Remélem létezik valami megoldás nagyobb felbontásra is!
n3o! Azzal már valószínûleg jól jársz. Úgy vettem észre minél kisebb a felbontás annál olvashatóbb a szöveg. Ez csak azért szomorú, mert a játék grafikailag 1680-ban volt a legszebb.
Lebegés + telekinézis scroll legyen nálad.
Kérdés, bár lehet hülyeséget kérdezek 😄 Lesz ebben a játékban valami gyorsabb szállító eszköz? Vagy gyalog kell végigrohanni az egész térképet? 😄
Nekem 4:3-as képernyõn szuper volt az olvashatóság.
ami megvan, aa nagyúr pajzsa, a mellvért darab, a láb és kézvért darab, meg a fejsze, meg valami kard is van..
mi kell még, és az melyik kriptában van?
az mondjuk nekem 4:3-mas képernyõm van, szóval az általa említett felbontás tök ismeretlen elõttem.
16x1050-es felbontásban játszom és alig tudom elolvasni a szöveget (a magyarítás fent van).
A betûk rettentõ vékonyak és egybefolynak.
Nálatok is volt ilyen. Lehet kezdeni valamit ezzel, vagy csak szokjam meg???
ui.: Bejött köszi 😄
A kikötõben vagyok, és 3 emberkét loptak meg, azokkal kellene beszélnem. 2 emberrel már tudtam beszélni, de prém kereskedõvel nem, hiába megyek oda, az csak a könyvét bújja, erre nem tudtok valami megoldást? A kémet kellene lelepleznem 2 ember már elmondta, hogy kiket látott a háza tájékán a lopás napján. Pls help, nagyon nem szeretném elõrõl kezdeni 😄
mert ez nem is korom, csak fahamu...
Bossfight után creditlista és semmi outro mi történt a szigettel?
Vagy végig kell várni a stáblistát és utánna van? vagy majd megtudjuk a Risen 2-elején 😊
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
amikor még én is csak 13 voltam..
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A balták közül már a 2. chapterben elérhetõk a legjobbak (meg kell venni Oscar-tól), és két gyûrûvel már egész kevés befektetéssel (4. axe-level) pajzsos-baltás halálosztók lehetünk (az ultimate fegyver meg amúgyis balta).
A számszeríjnak a követelmény képessége erõ, de a sebzés módosítója ügyesség.
Magas szintû kardot kovácsolni csak a késõbbi chapterekben lehet, hiába van meg az alapanyag - mondjuk a berserker kardot meg lehet találni az elsõ chapterben is, annál csak kevesebb (2) jobb van és a kardok követelmény-sebzés aránya rosszabb a baltáknál.
Aki az elsõ chapterben akarja lenullázni az élõvilágot és begyûjteni minden vackot, annak kötelezõ a zárnyitás + az a néhány elszórt zárnyitó scroll, aki ráér, az varázslattal is nyitogathat késõbb (bár az a 15 skill pont nem vág a földhöz senkit...).
Pff… hát én nem tudom nekem milyen verzióm van, még nem telepítettem.
Úgy kaptam, de nem legális. <#whatever>#whatever>
Szóval elvileg foltozás után is indul az eredeti exével? Ez meglepõ, nem jellemzõ ez mostanában.
Klasszikusnak mondható crack nincs a játékhoz (verziótól függetlenül), mini image-t kell daemon toolsba mountolni, illetve az erdeti lemezzel mûködik a játék.
Érdekes, hogy mûködik akkor is, ha a játék ISO-ban van, s a daemon toolsból indítod.
Vagy nem kell és elindul anélkül is? Nem szeretnék úgy járni, hogy foltozom, aztán nem tudom elindítani.
Nem merném állítani, hogy minden egyes mondat kifogástalanul magyar a patcelés után, de az biztos, hogy (nálam) mûködik, s még eddig nem találkoztam angol mondattal a játékban.
El kell távolítani a magyaritást, s a patchelés után visszarakni.
Elsõ karakteremmel volt egy kellemetlen bug: a Keleti templomben, mikor a druidát kerestük, egy ajtón átlépve bedobott a játék egy szekrénybe, nagyon keservesen sikerült innen tovább lépnem, a patch telepítése fõleg emiatt történt (no meg a Bogard-féle nem harcolok veled hozzáállás is ismerõs)
Késõbb rájöttem, hogy Fred jóbarát! :Ð
Azt a 100 pénzt simán megéri a csontváz idézése varázslat. Érdemes spájzolni is belõle, mert a zöld kristály õt nem szereti.
Persze, nem szabad bevinni a sûrûjébe, mert akkor hamar csak egy halom csont lesz belõle, de távolabb várakoztatni, majd odacsalni hozzá egyesével az ogrékat, gyíkokat és ketten csapkodni õket már sokkal mókásabb és lényegesen könnyebb!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
😊
A javítás telepítése után ismét angol nyelvû lesz a felirat, de gond nélül újra lehet telepíteni a magyarítást (reinstall-install).
Nálam fönt van a patch, s a magyarítás is mûködik.
Amugy a magyar nyelvi fajlok merre talalhatok ?