4439
-
#3519 Nezd at a kupiban a furdohelyseg falait. -
Probatbicol #3518 Igen, ez így működik. Én kipróbáltam, 3 küldit megcsináltam mindkét oldalon, aztán mentettem, majd az utolsót leadtam Don emberének, azonnal csatlakoztam Donhoz. Aztán visszatöltöttem a mentést és az utolsó küldit a rend emberének adtam le, akkor meg oda csatlakozhattam. -
asaati34 #3517 Hello
Valaki tundna nekem abbn segíteni h lehet kijuttatni Patty-t a városbol.
Ill. h hol,kinél van a titkos kijárat ajtajának a kulcsa, mert sehogy se tudom kinyitni. -
Caine #3516 Hmmm, kicsit utánaolvastam a neten.
Azt találtam, hogy akár meg is lehet csinálni az ereklyetábor kiirtását és még mindig csatlakozni, akár a rendhez, kár a banditákhoz, mert Harbor Cityben dől el, hogy melyik frakcióhoz csatlakozol, még pedig úgy, hogy a hét küldetésből kinek csinálsz többet.
Ezt ki is próbálom. -
Caine #3515 Most ott tartok, hogy felfedeztem minden, amit tudok és bejutottam Harbor Citybe.
A Donnál megcsináltam mindent idáig, most a városban kell megkeresnem az embereit.
Ha a városban a Rendnek kedvezően csinálom meg a dolgokat, nem kaszálom el magam a Donnál?
A Dontól még nem kaptam meg az ereklyetábor kiirtása kvesztet, még az embereit kell megtalálnom csak.
Köszi -
zspet #3514 végén vagyok de nem birok a tűz titánnal ha valaki tud segitsen köszi -
krisztajo #3513 Írtam neked privit. Kérlek, ha tudsz válaszolj!!! -
#3512 érdeked=érdekes.
:) -
#3511 Köszi ezek megvannak,de valószínűleg igaza van Fantusznak,és jól be bugositottam magamnak.Bár ezek szerint a teszterek nem tettek ki magukért.
Nem tudom,hogy tudjátok-e de a monostor bejárati épületének a tetején ,van egy pogány oltárszerűség,mondjuk nincs sok cucc mellette ,pár arany ,rum,de érdeked volt,aki tud valami hasonló rejtekhelyeket megírhatná. -
#3510 Már nem érdekes, inkább hanyagolom az egészet... -
#3509 Hello.
Miért fagyhat ez a játék már a menü betöltése előtt, néha a menüben?Természetesen játékig el sem tudtam jutni. -
#3508 létetzik egy progi, amivel ki lehet cserélni a játék betűtípusát. én ariel bold fontot raktam a játékba a progi segítségével és úgy sokkal jobban láthatók voltak a szövegek.
itt a cucc
-
Caine #3507 köszi -
#3506 ha megcsináltál minden küldetést a banditatáborban, kivéve az ereklyetábor kiirtását, és megcsináltál minden küldetést a városban, méghozzá a Rend-nek kedvezően, akkor menthetsz egyet. innen csatlakozhatsz a Don-hoz, ha megcsinálod az ereklyetáboros küldit, vagy mehetsz a monostorba, ahol eldöntöd rögtön belépés után, hogy mágusként vagy rendharcosként akarod-e a Rend-et szolgálni. -
Caine #3505 Hol van az a pont a játékban, ahol még tudok választani a frakciók közül, azaz egy olyan pont, ahol mentést csinálva nem kell előröl kezdenem a játékot, csak ezt visszatöltenem és a másik ágon végigvinni a játékot?
köszi -
#3504 ez nem lehet gond, én direkt hagytam, hogy elkapjanak, úgy kerültem a monostorba, mégis végigcsináltam a próbákat. mindegy, hogy magadtól jössz, vagy hoznak, sőt úgy is lehet, hogy banditatábor és város helyett rögtön a monostorba mész, (elkapnak persze, és úgy kerülsz be), akkor is meg kell tudni csinálni a próbákat.
vegyük át még egyszer.
Vitus = könyv a kriptából, ill Dalman bízzon meg benned (disznótrágya)
Pallas = semmi
Abrax = növények, ill a két kiküldött tanoncáról hírek
Illuakárki = tekercsírás
Cyrus = szállítmány Severintől
Ignatius = minden könyv elolvasása, ill tűzkristály
mind megvan? -
#3503 Így lehet szépen bebugosítottad magadnak a játékot.
Pallas küldetése az lenne, hogy menj a városba, s ott segíts a rendnek.
Ha a kikötővárosban kezdesz a rend oldalán, a küldetések végeztével elküldenek a monostorban, s Pallasnak nem kell küldetést csinálni.
Most lehet az egészet összekuszáltad azzal, hogy egyetlen lépéssel a városi karrier vége előtt meglógtál.
(persze lehet máshol van a hiba, de ha te nem tudod hol, mi még kevésbé) -
#3502 igen fel lett sorolva minden,kellett is csinálnom egy fényvarázs tekercset.a trágyahordó fickó leváltva.
Valószínűleg az lehet a baj,hogy a kikötővárosban az utolsó küldetésnél,nem találtam a fővezért /sajnáltam 2*10 aranyat a madam-tól az infóért:)/és meguntam ,hogy nem tudok csinálni semmit ezért kimentem,elkaptak és a monostort folytattam tovább.
Utólag már megcsináltam mindent de nem tudok továbbjutni.
UI:Most jut eszembe ,hogy a titkos könyvtárba a pajzzsal védett területen nem voltam,mivel nem tudok bemenni. -
#3501 Vitusnak nem csak a könyv kell a kriptából, hanem az is, hogy leváltsd a disznótrágyát lapátoló fickót. megvan az is? könyvtárból nyíló titkos termekben minden könyvet elolvastál? ezt is tudtad mondani Ignasiusnak? a tekercsírást tanító mágusnál fel tudtad sorolni minden tekercs alkotórészeit? -
#3500 Nézd meg a küldetésnaplódat van-e benne aktív küldetés.
Pallas akkor nem állít próba elé, ha a kikötővárosból mentél a monostorba, s a városban a rendnek csináltad a küldetéseket.
Esetleg beszélj ismét az összes mesterrel (azzal is, aki a botharcosokat felügyeli) - küldetést nem adnak, de lehet ott ragadt be valamelyik. -
#3499 Tudtok nekem segiteni?
Az 1 fejezetben járok,tudtommal már minden próbát megcsináltam a monostorba. ignasius-sal mégsem tudok tovább menni,mert nem beszél velem.
Megcsinált próbák:
-tekercsirás
-cyrus-nak elintéztem az ereklyét.
-vinus nak megtaláltam a könyvet
-A titkos járatban lévő mesternek/nem jut eszembe a neve/ elhoztam a növényeket.
-elhoztam a tűzkristályt.
-pallus azt mondja nem állít próba elé mivel így is sokat segítettem.
Megörülök a küldetésmutató vissza mutat ignasius-ra aki a templom mellett majszol egy kenyeret,de nem lehet vele semmiről se beszélni.
Ha kihagytam volna valamit szóljatok. -
krisztajo #3498 Megkerestem őket. Leto-val semmiről sem lehetett beszélgetni csak kereskedni.
A másik oldalon meg már nincs senki a Rend részéről mindenki elment.
A gyíkokat levadásztam jól körbe kellett nézni hogy mind a négy meglegyen.
Elküldtem Carlos-t és a Don kinevezett kapitánynak.
Egyébként Carlos-nak meglehetett a kolostorban a gyíkok legyőzését említeni, de csak adott egy kis xp-t és ennyi.
Megkaptam kapitányi páncélt is ami rohadt drága volt (5000 arany) de elég brutál!
Azóta a Don emberei úgy beszélnek velem mintha legalább is félisten lennék.
És egy érdekes megfigyelést tettem, bár nem tudom van-e köze a kettőnek egymáshoz.
Amióta kapitány lettem Craig és Edgar is tanított volna hetes szintű kardismeretre nemcsak Fincher!
De miután mind ketten a Don emberei gondolom ez csak akkor áll fenn ha én is ezen az oldalon vagyok. -
#3497 keresd meg a kapuőröket mindkét kapunál, kívülről. ha jól emlékszem, ők adják ezeket a küldiket. -
#3496 Milyen gyikos kuldik?A chapter 3ban bizonyos helyeken felbukkannak a gyikemberek 2esevel,es teleport stone-okat tudsz toluk szerezni.Kulonosebb jelentosege nincs,kuldetes sem kotodik hozzajuk.Ha kipucoltad a vulkant,majd ott lesz egy gyikemberes(terkepes)kuldetes ahol szinte az egesz eszakkeleti reszt be kell futkaroznod,csaladot megvedeni,stb. Es nem mellesleg ott fogod megtalalni a titan kardot is ugy emlekszem a vulkani dungeon also mocsaras reszen egy ghoul tanyajan. -
krisztajo #3495 Megint segítségre szorulok! Visszakapta a Don a kikötőt és jól körbenéztem.
Gondoltam megnézem mi a helyzet a titkos kijáratnál és belefutottam gyíkkémekbe és hozzájuk küldi is van. Illetve van valami gyík vezetős küldi is.
De ezeket a küldiket a Don oldalán kitől és hol lehet felvenni???
A városban már beszéltem a Don minden emberével Scordo-val is de senki sem adott küldit visszamentem Fincher-hez is de ö sem adta.
Létezik hogy a Don oldalán ezeket a küldiket nem lehet felvenni?
Akkor ha levágom a gyíkokat (kémeket, vezetőket) a küldiket kinek adhatom le??? -
krisztajo #3494 Értem, a Tilda tanyája feletti templomban nem láttam ilyen burkot, jártam már ott de mintha szabad lett volna a bejárata.
De a monostor könyvtárában lévőhöz tényleg nem volt küldi.
Éppen Patty küldijét csinálom most lett meg mind az öt láda tartalma.
Egyébként megtaláltam az Őrjöngés kardját! Találkoztál vele?
Jól el volt dugva. Egyébként kétkezes kard tisztára Conan utánérzés (80-as sebzéssel)!
Ahol találtam ott is van egy kék mágikus burok. -
#3493 Nincs ott semmi gond, piros mágikus burok csak ott van a főköldetéshez kötötten, ahol Cyrus a tekercset adta, a monostorban illetve (ha jól emlékszem a Tilda farmja fölötti templomban van még ilyen burok, de azok nem küldetéshet kapcsoltak.
A kék színű burkokhoz a titántól kapott rúna szükséges (harmadik fejezet vége).
Titán kardokat sem kell túlizgulni, kétségetelenül minőségi pengék, de a kovácsolható másfél és kétkezes kardok jó alternatívát jelentenek, az egykezes kardoknál jelent igazán nagy ugrást az obszidián kard.
Kovácsoltál egy egykezest, azt meg majd érzékeled, hogy is állsz ércekből - mégegyszer mondom, a játék összességét nézve lesz elegendő érced, csak a negyedik fejezetben találtakkal már sok előnyöd nem lesz.
Nagyon idegesíthetenek a rácsok, így elárulom, hogy a keleti templom melletti mocsárban lévőt belülről kell kinyitnod (küldetés:keress kiutat a templomból), a nyugati parton lévő rácsos ajtót nyitva találod, ha Patty kincskeresős küldetésével előre haladsz. -
krisztajo #3492 Ok akkor már csak azt mond meg ebbe a háromba a könyvtárban piros burokkal lezárt ajtót is beleszámoltad?
Ezzel együtt is elég a három tekercs???
Én most végül is készítettem egy egy kezes obszidián kardot magamnak.
Remélem nem bánom meg.
Végül is ha azt a metodikát követem amit leírtál akkor még egy másfél kezesre biztos lesz két kezest meg maximum nem kovácsolok.
Őszintén szólva nem emlékszek már hol találtam a kardforgatás gyűrűmet de mintha úgy rémlene ez volt az ami csak simán a ládán volt.
Viszont akkor ki tudja hol lesz a másik?
Akkor az ominózus rácsokkal kapcsolatban kivárom mi lesz! -
#3491 Nem a mágikus burokkal lezárt ajtóra utaltam, hanem a rácsokra.
Leírhattam volna, milyen szerepet kapnak, de úgyis kiderül.
Rácsokon kívül találhatsz faajtókat, kőajtókat, ezek sem feltétlenül nyithatók az adott pillanatban, lehet csak később tárulnak fel.
Persze ezzel arra ösztönzik a játékost, hogy kutasson a környéken, próbálja kinyitni az ajtót. -
#3490 Cyrus adott három tekercset, ebből egy kellett a templom bejárathoz, kettő marad, de ezzel csak a vörös burkot tudod kinyitni, azokhoz elegendő a három tekercs.
Kék színű mágikus burokhoz ez a tekercs nem jó, ilyen védelemmel ellátott ajtókat találhatsz, majd a titán-szellem ad hozzá rúnát, de csak a negyedik fejezetben, addig ne foglalkozz vele (jegyezd meg hol láttál kék mágikus védelemmel ellátott ajtókat)
Az egész játékot nézve lesz elegendő obszidiánod három kardhoz, de a negyedik fejezetben találtak már nem sokat segítenek rajtad, miután a Titánszárny a kezedbe kerül fölösleges kétkezes obszidián kardot kovácsolni.
A Titánszárny megtalálásáig (feltételezve, hogy a fejezet elején megtalálod) szerintem még nem lesz elegendő obszidiánod három kardhoz.
Én rögtön másfélkezessel kezdtem, s amikor már képes lettem volna kétkezest is felvenni, még mindíg nem volt elegendő ércem hozzá, egykezes+kétkezes kovácsolásához lett volna elegendő - később persze találtam még obszidiánt, de nem sokkal utána a Titász szárny is előkerült.
Kerdforgatás gyűrűt jellegtelen helyeken találtam, nem emlékszem pontosan hol, de úgy rémik, hogy a keleti partra vezető barlangan is volt egy, s nem ládában, hanem rajta az egyik ládán.
A gyűrűk sokat jelentenek, 6-os kardismeret sszükdéges másfélkezes, 9-es kétkezes kardokhoz, ha megvan a két gyűrűd, már 7-es szinttől kétkezessel harcolhatsz. (remélem jól emlékszem, 9-es szinttől foghatod egy kézben a pallost, 10-es szinttől annyi a módosító, hogy akárhány csapást bevihetsz) -
krisztajo #3489 Takanohana! Ezek szerint ha elhasználtam egyet a könyvtár energiapajzsára és kifogyok ebből a tekercsből lesz olyan beszélgetés opció Cyrus-nál hogy kérhetek még?
Egyáltalán kell ez még valahová vagy csak a druidához vezető kapuhoz kellett?
Akkor bátran készíthetek egy kezes obiszdián kardod? Ezt jó tudni!
Jól körbe néztem nem láttam a környékén sem kapcsolót sem gyűrűt úgyhogy valószínű igazad lesz és később lesz érdekes a másik oldalról.
Ez valóban érdekes bug vagy ha nem az akkor valamit nagyon elszúrtak!
Csodálom, hogy még nem vették észre készítők és nem javították!
Azt sosem szokták hagyni hogy a játékos ilyen nagy előnyhöz jusson!
Arra azért kíváncsi leszek meddig terjed ki ez az összekeveredés.
Például Fincher hajlandó lesz-e a kardforgatást 10-ig tanítani?
Fantusz! Ezzel most azt akarod mondani hogy könyvtárban lévő mágikus burkon máshogy is áttudtam volna jutni?
Ez a burok semlegesítő tekercs kell majd még valahova?
Van már kardforgatás gyűrűm de csak egy darabot találtam.
Esetleg megtudnád mondani hol lehet a második?
Most elbizonytalanodtam Takanohana azt mondta lesz elég obszidián mindenhez?
A két kezes kardot nem csak 10-től lehet egy kézbe fogni vagy a gyűrű miatt írtál kilencet? -
#3488 Minden ajtót ki lehet nyitni, ha eljön az ideje.
Kardforgatáshoz nincs gyűrűd? (elvileg már kettő is lehet)
Obszidián szűkösen van, de lesz elegendő két kardhoz, viszont háromhoz nem biztos.
Ezért érdemes átgondolni, hogy melyiket csinálod meg, 6-os szinttől lehet másfélkezes, 9-től kétkezes kardod pajzzsal.
-
#3487 - Cyrus pont annyi tekercset ad, amennyi kell, többre nem is lesz szükséged. de ha netalán mégis kéne, pl nem a kapura nyomtad rá, akkor ad még.
- majd ha bemész az inkvizítorral a hegy belsejébe, több obszidiánod lesz, mint kéne.
- nem emlékszem olyan rácsos kapukra, amiket ne lehetett volna valahogy kinyitni. vagy közelükben egy kapcsolóval/karral/gyűrűvel, vagy ha nem, akkor majd később, a másik oldalról.
egyébként elkezdtem megint (negyedszerre) a játékot, és azt a vonalat követtem, hogy Donnak minden, egészen a csatlakozásig, akkor csatlakozás helyett elfogatás és kolostor. rend harcosként mentem már a Donhoz tárgyalni, ő meg elfogadta Scordo csomagját, és közölte, hogy mostantól vadász vagyok. innen kezdve az NPC-k hozzáállása érdekes: a banditák pl köszöntöttek maguk között. a városban közölték a rend tagjai, hogy "na még eggyel több bandita". a kolostorban úgy viselkedtek, mintha most járnék ott először, de közben a küldiket le tudom adni, tanítanak, stb. szóval hátrányom nincs belőle. sőt előnyöm, hogy mindkét oldal mindent tanít. páncélt persze nem adott a Don, továbbra is rend páncélom van és a karakterlapon is rendharcos a titulusom.
legjobb a kolostorban egy tanonc volt, akit mikor megszólítottam, először közölte, hogy szívesen látják a Don embereit is, aztán meg irigykedett, hogy hamarabb lettem tagja a rendharcosoknak, mint ő. -
krisztajo #3486 Köszönöm az újabb infókat. Közben sokat haladtam előre, végeztem a monostorral is.
Most lettem lev. 18 az erőt kimaxoltam de a kardismeretet csak most fogom tudni elkezdeni felhúzni (kettes szintről).
Most csak két kérdésem van.
Kaptam Cyrus-tól három mágikus pajzs hatástalanító tekercset a druida keresésekor.
Ebből egyet elhasználtam ahhoz hogy bemehessünk a templomba.
De találtam egy ugyanilyen pajzsot a monostorban a könyvtárban is.
Erre használtam el a másodikat.
Ugye nem fog ez később hiányozni???
Remélem nem mert nagyon megérte. Bent megtaláltam a tapasztalat lötyi receptjét.
Még szerencse hogy ne zabáltam fel eddig a kalandorkedv készletemet mert így sokkal többet tudtam belőle kihozni!
Nagyon kevés hozzávaló kell bele és kétszer annyi xp-t ad mint a sima növény!
És találok-e később még a szigetem elég obszidiánt több kardhoz is???
Én még mindig a nemesi karddal karistolok ami a gyíkokat nem igazán hatja meg.
Ezért szeretnék készíteni egy sima egykezes obszidián kardod.
Egyharmaddal több a sebzése úgyhogy sokat számítana addig amíg nem tanulok meg másfél kezes kardot egy kézben forgatni.
De találok még eleget ahhoz hogy később készíthessek másfél és két kezes obszidián kardot is? Még maradt 9 db még találok 13-at hogy mindkettőre elég legyen?
Hopp még egy eszembe jutott.
Már több helyen láttam a sziklában lezárt rácsos kapukat.
Például a Keleti templom alatti mocsárban és a Nyugati parti utolsó csonti romnál.
Ezeknek mi a szerepe? Be lehet majd oda valamikor jutni mert úgy látom van mögöttük valami? -
#3485 A tehén mészárlós küldetés legegyszerűbb módja, hogy éjszaka egy illúzió varázslattal eltereled a paraszt és az őr figyelmét, ha jó helyre célzol mindkettő odamegy a megidézett nőhöz, közben nyugodtan le lehet késelni a tehenet. -
#3484 ha jól emlékszem az almának is hasonló hatása van. +5 erő a limit ezekből, tehát 50 tojás/alma bezabálása után már nem kapsz belőle bónuszt -
#3483 Temetőben van egy elásott kincs, a kriptában sok apróság között egy könyv, amit a könyvtárban lévő pali keres (küldetés).
Beszélj mindenkivel, ott van Tilda fia is, feladatot nem sokat adnak, a monostoron belüli küldetéseket csak a rend tagjai kapják meg.
Vasgyűrű ráncigálás, titkos ajtók keresése a monostorban is játszik, szép nagy kazamatát lehet találni, s még azon belül is el tud bújni az egyik mágus (Abrax mestert a rend tagjaként sokáig kerestem).
Respawn valójában nem jelentős, bár minimális újratermelődés is van, de az újabb ellen megjelenése inkább küldetésekhez kötött, gyíkharcosok csoportjai jelennek meg a térkép különböző pontjain. -
#3482 Most nézem steam-en van új javítás:
# Placement of various objects in the world revised
# Collision revised: player could previously get stuck in certain locations
# Problem with Brogar Arena quest resolved: this quest was only offered twice in certain circumstances
# Problem with the camera and the interface after loading a saved game resolved
# Various locations revised where the player was teleported to the first floor upon entering a building
# The hunters are to hunt again: problem with a dialog option that immediately ended this quest resolved
# Problem with the trigger for the final battle resolved
# Golden sword for the Don: this sword could be duplicated by stealing
# Problem with signpost lighting resolved
# Position of various quest goals revised and improved
# Problem of the player not receiving the bastard sword after delivering the materials for it resolved
# Interaction with benches, chairs, etc. revised
# Various dialog options revised
# Various error corrections made in game texts and language files -
#3481 Ott uldogel egy padon a Don haza elott nem messze.Megcsinalhatod neki is,es a haz elott posztolo ornek is az amulettes kuldit. -
Jacky #3480 Ki adja a Don amulettje kuldit?
Ez a játék egy az egyben olyan, mintha a Gothic 4-et átnevezték volna Risenné :)