- Cyrus pont annyi tekercset ad, amennyi kell, többre nem is lesz szükséged. de ha netalán mégis kéne, pl nem a kapura nyomtad rá, akkor ad még.
- majd ha bemész az inkvizítorral a hegy belsejébe, több obszidiánod lesz, mint kéne.
- nem emlékszem olyan rácsos kapukra, amiket ne lehetett volna valahogy kinyitni. vagy közelükben egy kapcsolóval/karral/gyűrűvel, vagy ha nem, akkor majd később, a másik oldalról.
egyébként elkezdtem megint (negyedszerre) a játékot, és azt a vonalat követtem, hogy Donnak minden, egészen a csatlakozásig, akkor csatlakozás helyett elfogatás és kolostor. rend harcosként mentem már a Donhoz tárgyalni, ő meg elfogadta Scordo csomagját, és közölte, hogy mostantól vadász vagyok. innen kezdve az NPC-k hozzáállása érdekes: a banditák pl köszöntöttek maguk között. a városban közölték a rend tagjai, hogy "na még eggyel több bandita". a kolostorban úgy viselkedtek, mintha most járnék ott először, de közben a küldiket le tudom adni, tanítanak, stb. szóval hátrányom nincs belőle. sőt előnyöm, hogy mindkét oldal mindent tanít. páncélt persze nem adott a Don, továbbra is rend páncélom van és a karakterlapon is rendharcos a titulusom.
legjobb a kolostorban egy tanonc volt, akit mikor megszólítottam, először közölte, hogy szívesen látják a Don embereit is, aztán meg irigykedett, hogy hamarabb lettem tagja a rendharcosoknak, mint ő.