• krisztajo
    Köszönöm az újabb infókat. Közben sokat haladtam előre, végeztem a monostorral is.
    Most lettem lev. 18 az erőt kimaxoltam de a kardismeretet csak most fogom tudni elkezdeni felhúzni (kettes szintről).

Most csak két kérdésem van.
    Kaptam Cyrus-tól három mágikus pajzs hatástalanító tekercset a druida keresésekor.
    Ebből egyet elhasználtam ahhoz hogy bemehessünk a templomba.
    De találtam egy ugyanilyen pajzsot a monostorban a könyvtárban is.
    Erre használtam el a másodikat.
    Ugye nem fog ez később hiányozni???
    Remélem nem mert nagyon megérte. Bent megtaláltam a tapasztalat lötyi receptjét.
    Még szerencse hogy ne zabáltam fel eddig a kalandorkedv készletemet mert így sokkal többet tudtam belőle kihozni!
    Nagyon kevés hozzávaló kell bele és kétszer annyi xp-t ad mint a sima növény!

És találok-e később még a szigetem elég obszidiánt több kardhoz is???
    Én még mindig a nemesi karddal karistolok ami a gyíkokat nem igazán hatja meg.
    Ezért szeretnék készíteni egy sima egykezes obszidián kardod.
    Egyharmaddal több a sebzése úgyhogy sokat számítana addig amíg nem tanulok meg másfél kezes kardot egy kézben forgatni.
    De találok még eleget ahhoz hogy később készíthessek másfél és két kezes obszidián kardot is? Még maradt 9 db még találok 13-at hogy mindkettőre elég legyen?

Hopp még egy eszembe jutott.
    Már több helyen láttam a sziklában lezárt rácsos kapukat.
    Például a Keleti templom alatti mocsárban és a Nyugati parti utolsó csonti romnál.
    Ezeknek mi a szerepe? Be lehet majd oda valamikor jutni mert úgy látom van mögöttük valami?