• krisztajo
    Befejeztem a kikötőt. Csak három küldi maradt meg a hentes, Tilda fiai és persze a tehenes.
    Na az kiverte nálam a biztosítékot!!! Konrad igazi seggfej de ez azért már túlzás!
    De egyébként meg sem tudtam oldani.
    Elmentem a hátsó kapuhoz a tehénpásztor állandóan ott van plusz még a két őr is.
    Hogyan lehetett volna megcsinálni???

Volt aki a Don házában megtalálta a titkos bejáratot?
    Én a felső szintet végig lopóztam el is loptam mindent a képeknél nem jutottam semmire.
    Még szerencse hogy a bordélyházban megtaláltam.
    Apropó bordélyház! Nagyon barátságos, garantáltan tetűmentes lányok és nagyon flexibilisek! Ez aztán a szlogen ami meghozza a kedvet!!!

Segítettem Patty-nek kiszökni és remélem nem bánom meg de Olf-éknak is.
    Romanov-nak érdemes segíteni megszökni vagy csak rohadjon tovább a cellájában?
    Érdekesség, hogy Garth követős küldiben engem nem szólított le a nőce.

Ami pedig a tanítókat illeti miután az egész kikötő a Doné lett Cid és Delgado is hajlandó volt hármas szintű képességeket tanítani.

Elfelejtettem néhány alapkérdést feltenni.
    Hányas szintig lehet fejlődni van limit? A tulajdonságoknál mint erő van plafon?
    Azért kérdem mert most vagyok lev. 16. max alkímia és zárnyitás, kettes kovácsolás és zsebmetszés, lopakodás, bányászat, 90 erő kettes kardismeret és alap számszeríjtudás.
    Most készítettem 15 erő lötyit és egyet meg loptam Leonardo-tól (egyéként engem Ö nem volt hajlandó tanítani). Remélem nem hiába főzőcskétem?

Lesz még elégszer 10 pontom a kardismeret kimaxolására és kovácsolásra esetleg számszeríjtudásra, zsebmentszésre?
    Egyébként a számszeríjhoz ugye nem kell ügyesség?
    Nem akarok íjászkodni remélem azt nem kell külön fejleszteni?
    Azt olvastam a szigeten elszórva lehet jobb íjakat találni ez igaz számszeríjra is?