Richardix#3429
Na énis végigvittem, hát ez a bossfight szerintem egész jó volt, bár sajnálom, hogy nem lehet utána jár-kelni már. Milyen klassz lenne körbejárni a szigetet és mindenki istenítene engem :P
a sztorit valszeg a görög mitológia ihlette (Istenek és titánok...) mindenesetre egész jó. A harcrendszerre először úgy néztem, hogy "fúdeszar", de aztán belejöttem, és tényleg remek az egész :)
nemtom kinek mi volt a legunszimpatikusabb ellen, de nekem mindenképp az Ashbeast (Hamubestia), illetve annak undead formája. Rohadterős, nehéz kitérni előle, szóval olyan "előtte-utána mentek" szörnyike :P
az NPC-knek megvolt a maguk személyisége, habár nem éreztem olyan jól kiforrottnak egyiket se, a főhősünk meg ugye egy névtelen, ismeretlen ember, akinek ugye mi vagyunk a személyisége. Ami a legjobban megdöbbentett, hogy egészen a legvégéig egyszer se szúrt szemet, hogy minekünk még csak nevünk sincs.... egyáltalán nem! sikerült úgy felépíteni a párbeszédeket, hogy ez valahogy ne érződjön. gratula!
viszont vannak negatívumok is a szememben, többekközt a képességek terén.
A kovácsolás az egyik. Az, hogy csak kardokat lehet készíteni, és hogy kardokból kb 10x több van mint az összes többi fegyvertípusból, az egyszerűen megöli a fejszehasználatot, nagyon nem jó ötlet volt!
Hátizsákunk mérete korlátlan.. hasznos, de nem túl reális... ezt nem hozom fel negatívumnak de azért...
Ami nekem a leginkább hiányzott az a cuccok garmadája... a legtöbb RPG-ben rengeteg felszerelés áll rendelkezésünkre, és szomorúan láttam, hogy itt szó sincs ilyesmiről.
Nem akarok egy féloldalas beszámolót írni, legyen elég annyi, hogy tetszett, jó volt, és még 1x mindenképp kitolom, a másik oldalon.