-
krisztajo #3401 Richardix! Még nem csatlakoztam senkihez sem így ez kilőve.
Nálam még csak az első elnagyolt térkép van.
A bazi nagy gorilla nem az ogre a hanem a hamubestia.
Az ogre magyarul is ogrének van írva.
Az erő lötyi recetjét azon a részen találtam ahol elmentem jobbra az útbaigazító fazontól a sok keselyű után le a tücsök harcosok után van egy rom. Az első részen van egy lejárat a föld alá.
Rengeteg csonti és hullafaló, ott van egy ládában! De megérni!
Fantusz! A jobb kéz felőli bejárat csak egy szobába vezet néhány felszedhető cuccal. Ott nincs senki.
Az már elírtam hogy eddig hol találtam csontikat, már öt gyűrűm van.
Eddig ezek vannak meg: Jártam balra az útbaigazító fazon házától lefelé ahhoz a sok keselyű után először találkoztam Tücsök harcosokkal ott szedtem össze kettőt.
Felmentem valami fennsík szerűségre a közepén egy kis tóval. Átmentem a hídon és a végén a toronyból egyet.Aztán az elhagyott gnómok által megszállt ház melletti toronyban is megtaláltam.És végül voltam a barlangban a kis tó mellett a gnómok tanyáján túl találtam meg a kriptát.Itt volt Patroclos és jó kis pajzsot szereztem tőle!
Ez négy gyűrű és Leon-tól kaptam egyet.
Ami teljesen ismeretlen nekem az sziget amit említesz.
Ez illetve a bejáratot merre kell keresnem?
A városi őrség felől vagy a másik kaputól?
És bejáratnak mit keresek?
A titkos alagút csak akkor elérhető ha a Donhoz csatlakozom?
Szóval a végéhez az a fejsze kell értem. De akkor emiatt külön kellene fejleszteni a fejszehasználatot is vagy tudom majd kardhasználattal is használni?
Ezek szerint a Titánszárnyat egy kézben csak a Don mellett maradva tudom használni?
Egyébként másfél kezes obszidián kard mennyivel sebez kevesebbet mint a két kezes? Már csak ezen filózom!
Takanohana! Nem mondom hogy csak egyszer szeretném végigjátszani. Csak szeretnék belő lehető legtöbbet kihozni, mert a második alkalomra fogalmam sincs mikor lesz időm!
A mentés mindenképp jó ötlet hiszem a második végigjátszást elég a várostól elindítani.
Én nem vagyok híve az ilyen előrejátszásnak bár tényleg remek megoldás.
Ha választottam akkor arra fogok tovább menni, de ha mást nem is ezeket a kolostori küldiket valamikor mindenképp megfogom nézni.
Ezek szerint egy idő után a kötelező tekercsek megvételére kell majd a legtöbb pénz?
Gondolom elég húzós az áruk? És lesz is rá elég pénz?
Tényleg jó ki adalék! És te mit választottál???
Igen ezt a városi küldis részt már vágom köszi!