• Takanohana
    ha csak egyszer akarod végigtolni a játékot, és harcos vagy, akkor érdemesebb a Donhoz csatlakozni. bár az a kolostorbéli nyomozás... kár kihagyni, rég találkoztam már rpg-ben ilyen összetett, érdekes küldetéssel. persze az igazi, ha minimum kétszer végigtolod, ez a játék megér ennyit. vagy egy köztes megoldás, mikor választani kell, mentesz egy nagyot, beállsz a rendbe, megcsinálod a monostor küldijeit, aztán meg visszatöltesz és a Donhoz csatlakozva végigviszed a játékot.

ha bementél a városba, egy darabig nem tudsz kijönni, de egy idő múlva a küldikkel megnyílik egy titkos kijárat és onnantól közlekedhetsz ki-be amennyit tetszik.

kötelező tekercsek (lebegés, telekinézis, csigává változás) mire szükséged lesz rá, kolostorban annyit vehetsz, hogy mindenre elég. én minden túrára úgy indultam, hogy mindháromból volt nálam 10-10 db.

egyébként egy kis adalék, hogy milyen kidolgozott, rafinált játék ez: a városban van egy küldetés, mikor követni kell majd valakit tisztes távolságból, hogy ne vegyen észre. a kupi előtt álldolgál álltalában egy nevesített kurtizán, akivel egyébként nem lehet beszélni, most azonban persze, hogy leszólít, akarok-e egy menetet. ilyenkor döntsön jól a férfiember, elviszi-e a lányt, és felvállalja, hogy az egész várost át kell majd néznie a követendő csóka után, vagy oson tovább, lemondva a prostiról.