• krisztajo
    Richardix! Köszi ez egy fontos infó jó tudni!
    Takanohana! Már kezdem kapizsgálni bár még mindig nem tudok a két oldal között dönteni.Ez nehéz kérdés.

Fantusz! Szégyen de én nem találom a csontikat a keleti parton.:-(
    Összeszedtem a bátorságom és levertem a hullafalókat találtam is egy romot a függőhídon túl de ott csak gnómok vannak. Le is merészkedtem a belsejébe de amikor megláttam az ogrét gyorsan kimenekültem.
    Merre vannak a csontik?
    A druida házát is megtaláltam a lezárt bejáratot is.
    Van egy út felfelé de ott van egy hamubestia egy bazi nagy gorilla. Az két ütésből szétver még a rúnapajzzsal sem tudom a támadását blokkolni. Egyszerűen nem bírok vele!
    Gondolom valami erősebb fegyver kéne még mindig az aranykarddal vagdalkozom és az meg sem kottyan neki. Jó lenne valami táposabb fetyó!
    Talán arra kellene a csontikhoz tovább menni?
    Körül írnád hol keressem őket?
    Az alkímiával sem sokra jutottam a kenderes csávó csak egyes szintig tanítja.
    Pedig az egyik romban már megtaláltam a +5 erőt adó lötyi receptjét és hozzávalóm is lenne.:-(
    Ezek a küldik jól hangzanak, tényleg kár hogy csak a Rend oldalán lehet őket megkapni.

De ha jól értelek benneteket ha harcos beállítottságú vagyok elsőre talán tényleg a Don lenne a legjobb megoldás?! A fene tudja!

Ha bemegyek a városba ki lehet onnan valahogy jutni és visszamenni?
    Vagy csak ha csatlakoztam valakihez akkor tudom megtenni?
    Ezekből a kötelező varázslatokból majd lehet is eleget találni? Vagy tartogassam őket? Nekem még csak egy darab van ezekből.
    Kerestem a youtube-on a Titán kardot de nem találtam. A videókban minden kari egy bazi nagy fejszét lóbált. A kard milyen? Az is kétkezes és az ad +6-ot a kardhasználatra?

Még egy kérdés a végére. Ahogy mentem a város felé a sima őrség kapujához találtam egy bányabejárat félét. Három hullafaló őrizte. Utána kiszélesedett és rengeteg csontival volt tele.
    Itt már visszafordultam. Mi ez a hely?