• krisztajo
    Fantusz! Ebben van valami de az a hely amiről én beszélek szerintem máshogy nem elérhető, legalább is ugrással biztos nem.
    Igazad van, a hullafalók még kicsit kemények nekem, de a csontikkal már egész jól elvagyok bár komolyan kell velük taktikázni.
    És ha átmegyek erre a részre akkor lesz Cyrger-el küldi is vagy csak ki kell nyírni?
    Esetleg lesz ott más küldi is?
    Én már tudtam egy sima egykezes kardot kovácsolni mert volt hozzá alapanyagom. De a továbbiakban tényleg megvagyok lőve.
    Eléggé gáz, hogy csak egy ember tudja a bányászatot megtanítani!
    Jó ezt tudni akkor kettes szintig megtanulom az alkímiát.
    Ezt kimaradt biztos nem vettem észre.
    Tényleg csak egy valaki tanítja max.-ra a kardismeretet? Ez tuti???
    Ha a Rendhez csatlakozom sehogy sem tudom megoldani?
    Hiszen azt mondtad később kibékülnek még akkor sem vagy valaki mástól?
    Most visszanéztem, ha tényleg így van akkor kénytelen leszek végig másfél kezes karddal boldogulni.
    Most én is találtam egy egyedi kard darabot valami Lélekölő vagy ilyesmi csak azt nem tudom hol van a másik része. De végül is mindegy miután két kezes úgy sem nagyon fogom használni.
    A titán kard milyen egy vagy két kezes??? Azt is bebukom így?
    Miután az a játék legkomolyabb fegyvere ha jól tudom akkor komolyan elgondolkodom a mégis a Donhoz való csatlakozáson.
    Pedig már beleéltem magam az ingyen ruhákba amit a Rendtől lehet kapni.
    Mikor lesz nekem 3000 potya aranyam amit páncélra tudnék költeni?!
    Ha így teszek mennyi küldi marad ki?
    Egyébként ha nem akarok mágus lenni van haszna a kristálymágiának és a rúnamágiának?

Takanohana! Nem azért barangolok tovább, tudom hogy simán bemehettem volna a városba most is.
    De eléggé maximalista vagyok és nem voltam elégedet a karakterem tudásszintjével.
    És a szigetet is jobban megszerettem volna ismerni.
    Szóval egyáltalán nem bánom ha még vissza kell többször menni, még nem ismerem ki teljesen magam nekem jól fog jönni.
    Te Rend oldalon játszottál. Te sem tudtad a kardismeretet kimaxolni?
    Vagy találtál rá megoldást?