-
krisztajo #3358 Úgy döntöttem kicsit tovább tápolom a karakterem mielőtt bemegyek a városba.
Eléggé harmatosnak tűnt és nem voltam megelégedve az elsajátított képességekkel sem.
Azóta megtanultam a kovácsolást kettes szinten és készítettem egy +5 erőt adó gyűrűt.
Nagyon hasznos cucc így az elején.
A cél a +15 erőt adó amulett lenne csak ahhoz hármas szintű kovácsolás kell.
Ami nem lenne annyira baj de elfogyott az aranyrögöm és a bányászatot megtanulni csak a városban lehet.:-(
Felfejlesztettem a lopást is kettes szintre. Úgy érzem később még hasznos lehet.
Mindenesetre szórakoztató volt a rizsázást látni a táborban ahogy megloptam az embereket.
Egyébként mit érdemes választani ha több cucc is van az áldozatnál?
Van amit jobban megéri elvenni mint mást vagy mindegy?
Találkoztam egy Leon nevű csókával és felvettem a küldijét.
Meg is találtam öt gyűrűt és megöltem Patroclos nagyurat is, de az utolsó gyűrűt nem tudom hol keressem.
Jártam balra az útbaigazító fazon házától lefelé ahhoz a sok keselyű után először találkoztam Tücsök harcosokkal ott szedtem össze kettőt.
Találtam egy lopakodást adó gyűrűt is egy beugróban a part felé, de már megtanultam, kár érte.
Felmentem valami fennsík szerűségre a közepén egy kis tóval. Átmentem a hídon és a végén a toronyból egyet.
Aztán az elhagyott gnómok által megszállt ház melletti toronyban is megtaláltam.
És végül voltam a barlangban a kis tó mellett a gnómok tanyáján túl találtam meg a kriptát.
Itt volt Patroclos és jó kis pajzsot szereztem tőle!
És úgy láttam ki lehet menni a barlangból, csak a hullazabálók eléggé ütősek.
Talán arra van?
Van még olyan része a szigetnek amit bejárhatok mielőtt a városba megyek?
Leon házától nem messze láttam egy ültetvényt mágusnövendékkel és egy úttal felfelé.
Gondolom az vezet a Monostorhoz úgyhogy azt inkább hanyagolom. Nem szeretném, hogy idő előtt elkapjanak.
De esetleg van olyan hely amit még nem vettem észre? Olyan barlang mint a tó melletti ami még új részre vezet?
Ha már így döntöttem szeretnék mindent bejárni amit lehet.
Van már egy rakás növényem. Mi kell ahhoz,hogy állandó hatású főzeteket készítsek?
Hányas szintű Alkímia kell? Én nem mentem be a Donhoz (jó az arany kard nekem
) így csak a kenderes csávótól tudok Alkímiát tanulni, de sajnos vásárolni tőle semmit sem lehet.
Ha megvan a megfelelő Alkímia szint és a hozzávalók akkor már rögtön készíthetem a főzeteket ugyanúgy ahogy a gyűrűket vagy még más is kell?
A lebegés varázslat nekem is nagyon kéne. Hol lehet venni varázstekercseket? Találtam egy gnóm barlangot aminek a végén átlehet lebegni egy kiszögelésre. Jó kis cuccok vannak ott (Nemesi kard) de csak egy varázstekercsem van így nem tudok visszajönni ha átmegyek.