Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Kicsit Balancolhatták volna még egy kicsit. Például semmi értelme megvenni a Dontól a kapitányi páncélt 5000 aranyért, mert az már a vége felé van, akkor már elkezdjük összeszedni a titán páncélt az meg úgy is jobb lesz.
A fõzésnek sincs értelme, mire egy recepthez beszerzek mindent az sok idõ, meg van amit nem is lehet találni pl.:hagyma, burgonya, stb. ezeket meg kell vennem és végeredményben jó ha keresek rajta adagonként pár aranyat. Akkor inkább veszek majdnem ennyiért gyógyitalt és az még többet is gyógyít.
A lényeg, hogy jó volt. Elsõ végigjátszás durván kerekítve olyan 40 óra, a mostani olyan 28 mert már tudtam hova merre érdemes menni.
Igaz az ajtó, ami ebbe a raktárba visz zárva van, de max használsz egy ajtó nyitó tekercset, vagy megkeresed a zárnyitó kristályt a nagy helyiségben és azzal kinyitod.
Ha nincs csiga tekercsed akkor sincs gond, megkeresed a csigává változtató kristályt és simán el tudsz "csúszni" a raktárig azon át abraxig.
Amúgy az illúzó tekercs hozzávalói kellenek, hogy megkapjam a nautiluszt és folytatódjon a kiképzés. Vagy lehet fordítva, mindegy Erlan és Ezio akikkel beszélni kell, de egyik sem mond újat.
A Don oldalán tényleg más a játék, mint a Rend oldalán. Nemrég szabadítottam fel a kikötõvárost, sokkal jobb a hangulat most, hogy a Don meg az emberei visszatértek a városba és nincsenek ott a Rend õrei. Minden lakosnak volt egy jó szava, amiért visszahódítottam a várost. 😄
-folyton lopnak tõlünk goblinok, intézd el õket!
-honnan jönnek a goblinok?
-északról.
-hol kezdjem a keresést?
-északra van egy barlang, én ott nézném meg.
pár lépés, barlang, 5-6 gobbó és küldetés kész.
akkor inkább szenvedek, annál nagyobb az öröm, mikor végül megoldom.
Amúgy ha leverted Eriksont és elvetted tõle a kulcsot akkor beszélj vele újra és akkor lesz olyan opció, hogy a karakter rákérdez hogy ez minek kulcsa...
RPB, V1.0.94946 (Rev 0) 1024x768
mit jelenthet vajon ?
amúgy van egy rossz érzésem a dologgal kapcsolatosan, ezt írja :
1. Unrar º
º 2. load/install game in dpro with vide º
º 3. Run it.
legújabb daemon toolsal telepítettem.. de mi az hogy vide
amúgy tényleg szép és optimalizált, sokkal gyorsabb mitn a gothic volt. csak indulna már rendesen el...
ja, és egy lefejezett, tehát ismétlen, fej nélküli karakterrel kezdünk ? ez vmi meglepetés?
mindenesetre köszönöm azért hogy segíteni próbáltál, de most már tényleg el nem tudom képzelni mi lehet a baja. risen telepítve, hotfix 1.1, ini szerkesztve
input signal out of range
ezt akkor írná ki, ha mindnáron magasabb felbontásban akarja futtani a játékot a program, vagy ha túl akarja vezérelni a képfrissítést
namármost ez egy lcd monitor, 1240*1024-es natív felbontással, 75 hz üzemmóddal. el nem tudom képzelni 2010ben egy játékról, hogy vmi fazsság miatt nem akar elindulni egy ilyenen
radeon 4830, amd dual core proc, 4 giga geil ramok, legújabb catalyst driver....
hihetetlen....legalább adtak volna neki az elején indítás elõtt egy setup.exét mint minden normális játéknál, aztán beállítja mindenki magának és hajrá...
Amúgy épp párhuzamoson nyomom a Risent, meg a gothic 2-õt. Nagyon sok hasonlóság van köztük 😄 A térkép is szinte egyforma nagyságú.
Beszéltél Romanovval (a kalóz, aki be van zárva a cellába)? Õ elmondja, hogy a csaj apja valójában kalóz. beszélj a kocsma körül lévõkkel, õk is megerõsítik, hogy kalóz volt a csóka. Beszélj Eriksonnal a bordélyházban, neki lesz infója róla (Romanov meg is említi), verd el Eriksont (erre majd a bordélyház tulaja, amúgy is megkér), zsebeld ki és lesz nála egy kulcs. Ha magához tér elárulja, hogy volt az öregnek egy kunyhója a városban. Megkeresed, találsz ott egy ládát, benne egy térképpel. Átadod Pattynek, majd már csak az van hátra, hogy juttatsd ki a városból. Ha már megkapta a csaj a térképet és már felfedezted az alagutat a bordélyház alatt, akkor menni fog a csaj. Kimegy a tengerpartra onnan akkor mozdul majd tovább, ha végleg valakinek az oldalára álltál és elõ is léptettek. Azt hiszem nagyjából ennyi.
azt csináltam hgoy az összes felbontás leírását töröltem ami nem 1280*1024
így el is indul, de kisképernyõben, és a menüpontok nem olvashatóak. vhogy mégis indítottam egy újat, és egy fejnélküli emberrel szaladgáltam a tengerparton, de a grafika sem volt jó, mert távoli helyek sárgán pirosan névvel locationnal folyamatosan kinttvoltak mint egy repcsi navpaneljén...
igaz, sajnost kapásból rátoltam a hotfixet és scak úgy próbáltam indítani, nem tudom nem ez a baj esetleg...