• krisztajo
    Na jó, de még mindig nem írtad meg mivel csatlakozik az ember a Donhoz!
    Jó lenne tudnom miután addig amíg nem csatlakozom gondolom van az elfogatásra lehetőségem.
    Kérlek írd meg!!!
    Nekem még nagyon nem megy a harc, egyszerűen nem érzem.
    Sebesülés nélkül szinte egy harcot sem úszok meg.
    Az arénában a két utolsó harcnál vért izzadtam.
    Egy ogréval már találkoztam egyszer megcsapott és végem is lett.
    Azokat a küldetéseket már megcsináltam csak szerintem a ládát nem nyitottam ki.
    Tehát azt mondod előbb az erőt fejlesszem és utána a kardismeretet?
    Én azt hittem mindkettő ugyanolyan fontos és egyszerre kell növelnem.
    Már találtam egy rozsdás kétkezes kardot de nekem nagyon nem jött be.
    Olyan lassú, hogy harc közben közbevernek, nem hatékony a fürge állatok ellen.
    A másfél kezes kard engem is érdekel. Ahhoz hányas kardismeret kell?
    Valószínűleg akkor én pont azokat a ládákat találtam meg.
    Akkor nem tudom nálam mi a gond mert a táborban lévő kovács csak kereskedni hajlandó velem.
    Ezt a visszaadásos dolgot nem értem. Miért kell nekem az a kard egyáltalán?
    Illetve a Donhoz csak a karddal jutok be, ha nem rakaton össze akkor semmire sem megyek.
    Ha meg összerakattam használni nem tudom vagy igen?
    Legalább lehetne vele harcolni ha nem adom le!
    És ha nem rakatom össze lesz még jelentősége?
    Vagy úgy is dolgozhatok a városban a Donnak hogy nem beszéltem a táborban vele?
    Egyébként a városban azon kívül hogy kihez akarok csatlakozni van bármi különbség aközött hogy kinek dolgozom.
    Többet lehet fejlődni ha a Donnak oldom meg a küldetéseket vagy ugyanannyit mindkét esetben?
    Igazából nem tudom mi lenne a jó megoldás.
    Eddig a táborban lévő küldetések nem voltam Rend ellenesek csak Fincher küldije lenne ilyen.
    Szóval elvileg még mehetek bármerre, elvileg Rendharcos szeretnék majd lenni.
    Ha a városban a Rendnek kezdek dolgozni a táborba meddig mehetek vissza anélkül hogy ne támadnának meg?