Elég vakon kezdtem neki a játéknak, bár azért szerencsére valamennyire tudtam "előre gondolkozni".
Tolvajként kezdte a karim, de most már inkább harcos, varázslatokat tekercsekből tud használni, de a mágikus burkokhoz még nem sikerült rúnakövet szerezni.
Az obszidian karddal kicsit lehet elcsesztem, egy "máskél kezest" csináltam, most már képes lennék kétkezest is használni pajzzsal, csak éppen az obszidiánból fogytam ki.
Tulajdonságok nincsenek maximálva?
Kiszúrtam, hogy vannak italok, ammelyek tulajdonságnövelők, s mivel a feneketlen hátizsákomba mindenz gyűjtöttem, rááldoztam az alkímiára 3 pontot, s meg is látszik a karimon a 100 fölötti erő, néhány ogret is sikerült lepofozni.
A vakon játszást arra értettem, hogy a történetben mozgok többé-sodródva, a kezdetkor úgy tűnt mindhárom csapat "szürke", nem igazán lehet jó és rossz közül választani (ami nem is baj).
Most éppen Romanovot sikerült felaprítani a bandájával együtt, mondjuk szerencsém volt, mert sejtettem Patty-t hol tartják fogva, gyanús volt a kinyithatatlan ajtó.
Így viszont meglepődtem, hogy ennyi volt a küldetés, Patty megkapta a térképet, vissza indult a városba, vége lett a kincsvadászatnak - többet vártam ettől a küldetéstől, még azt is el tudtam volna képzelni, hogy a leányzó a főküldetésbe is bekapcsolódik.