• Encore
    ennyire nem rugalmas a játék, azt hiszem az egyedi eset, hogy ha meghal te is kifizetheted.

Fantusz:
    Olyan karakterek, akik nem a főszál részei, hanem csak mellék küldiket adnak, biztosan meghalhatnak, de egyéb fontos karakterek, akik a végigjátszáshoz szükségesek azok nem, például cyrus mester mikor bekísér a templomba sérthetetlen.

Nem értem, hogy a harmadik harcos miért nem küzd meg veled, lehet hogy tettél valamit, ami miatt megorrolt rád, lőjj rá egy tréfa varázslatot, hogy elfelejtse és hívd ki....
    Bogart meg lehet fenyegetni a listával, de azt hiszem a listáról vagy a Donnak, vagy a feleségének kell beszélni...

Végülis, most így belegondolva....neked a bogartnál lévő karddarab kell, vedd el tőle máshogy. Tanuld meg a zsebmetszést hátha el lehet tőle venni, vagy szimplán verd le és vedd el tőle... Mert arra emlékszem, hogy mikor az arénában lenyomtam és kiterült, egyszerűen elvettem tőle a karddarabot. szerintem ha nem az arénában nyomod le, hanem máshol, akkor is el tudod tőle venni. Csak arra vigyázz, hogy a többiek ne nagyon lássák meg, hogy elvered....