• Fantusz
    Úgy vettem észre, hgoy itt is vigyázni kell az NPC-kre.
    A játék elején lehet plusz XP-t begyűjteni, ha az egyébként még a karakter számára halálos szintű lényeket ráhúzza a magasabb szintű NPC-re, s annak segítségével győzi le (fontos, hogy a karakter ölje meg a lényt, nézőnek nem jár XP).
    Túl erős ellenfelet viszont nem érdemes a többiekre ráhúzni, mert olyan pusztításra képes, ami már rémisztő.
    A tábor közelében lévő ogre pl. 8-10 NPC-t, köztük 4 nevesítettet csapott agyon, akik miután visszatöltöttem, kiderült, hogy küldetésben is érdekeltek voltak (Beppót keresi az anyja, nem fizet védelmi pénzt, a többi fizet, ráadásul volt, akitől tanulni lehet)
    Többé-kevésbé kényszerből kezdtem a tábortól messzebb elkóborolni, mert elakadtam a küldetésekkel.
    Fő cél az lenne, hogy Bogard ellen bizonyítékot találjak, megtaláltam a barlangban a volt behajtóját, nála egy listát, amit nem akarok Bogarnak adni (talán ez a hiba?).
    Begyűjtöttem a védelmi pénzt, de ha odaadom, ha meg tartom, akkor sem hajlandó velem az arénába jönni.
    Eddig két harcost győztem le az arénában, a harmadik már nem hajlandó küzdeni, s a főnök sem - remélem nem a halott Lois legyőzésére várnak.