Kösz.
Erre nem is gondoltam, hogy a ládák mögött keressem a tekercset.
Másik kérdés: a játékban a küldetésekkel el lehet akadni, ha valamelyik nevesített NPC-t agyoncsapja valami?
A bandita tábor közelében betévedtem egy barlangba, ahonnan egy fekete rémmel a nyakamban loholtam vissza a táborba, s az egyik vadász (Lois) nem élte túl a csetepatét.
Egy ogre is kóborol nem messze, de azt visszatöltöttem, meet egyedül a fél tábort kiirtotta.
Szóval a Donnak egy kardot kellene összerakatni, aminek az utolsó darabja az önjelölt főnöknél van, de nem hajlandó velem beszélni a kardról, sőt lényegében semmiről, s kifogytam a küldetésekből, s Donhoz pedig nem engednek be annak ellenére, hogy a kikötővárosból hoztam neki egy csomagot.
Lényegében a játék elején tartok, a tábor körül kóborolva rám támadt néhány fekete farkas, akik elől menekülve befutottam egy rend által felügyelt ásatás területére.
Elkezdte a gép számolni a farkasok által legyőzött NPC-ket (3 a 11-ből), gondolom ez is egy küldetés lesz majd.
No most, ha én legyőzöm a rend tagját, néhány perc múlva magához tér, s ismét rám támad, a farkasok által legyőzöttek nem kelnek fel többet - lehet itt is elbarmoltam valamit, vagy ha tényelg le kell győzni a rend tagjait, miért kelnek fel a porból?