• KaszaN
    komolyan 1 komolyabbhibával találkoztál? Én lépten nyomon bugokba akadtam. Volt egyszer elcsaltam egy ogrét az meg elkezdett oókember módjára felsétálni a falon. Meg mutok a nyíkemberek elől lezárok egy rácsot és azok meg átmentek rajta. Ugrotam egy rosz helyen és úgy beakadtam egy ajtószegélybe, hogy ctrl+alt+delete-vel kelett kilépnek (mert ugye nemért a lábam a földhöz és zuhanás közben nemlehet esc-et nyomni). Tövöm a farkasokat egy sziklaszírtről bejönnek alám és mondom "hovatüntek?!" na hova? Bementek a szikla alá...Az elsőre meg az, hogy én marhasokat bolyongtam annak ellenére, hogy mindíg mondták mi a feladat. Gondolok hülye megoldásban arra, hogy pl a harcban hogy a bánatba van az, hogy az én támadásomat 99,99%ban kivédik azt miután én támadtam lazán megüt mert nincs annyi idő , hogy visszakapjam a fegyvert, de ő megtudja. Szóval nekem a harc nagyon nemjött be, már ushegornál jártam a harcossal amikor elegem lett a harcból és elkezdtem a mágust amivel sokkal jobb volt. És hát írhatnák még de nemakarok egy egész blogot írni. :D