Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Addig is itt a karim, ilyen lett a végére:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Lehetséges, hogy belefutottam egy bug-ba?
A bandita camp-nél kezdtem a játékot. Már az arénában mindekit levertem, az összes patkányt, meg egyéb állatot kinyírtam, már mindent megcsináltam, de senki sem hajlandó velem beszélni. Elvileg a védelmi pénzes küldetés még nyitva van, de már jóideje (mielõtt az arénát befejeztem volna) semmilyen párbeszédlehetõség nem nyílik meg.
Valószínûleg elronthattam valamilyen sorrendet a küldetéseknél...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Nincs elõzõ mentésem, már 2 órája próbálom kiagyalni hogy mit lehet tenni, de semmi, max 10 próbálkozásból 1x le tudok ugrani a Monasterybõl sérülés nélkül, de mire megyek vele? A banditák nem hiszem h mindezek után bevennének? Áááá és semmi mentésem így 8 óra után a problémák kezdete elõtt. Van ilyen tényleg így 2009-es játéknál hogy zsákutca???
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyébként 4. fejezettõl lehet Walternél kétkezes obszidián kardot kovácsolni.
Two Worlds és Oblivion is nagyon jó.
Next PC upgrade: 2022
Állatokat én csak csordákban láttam, farkasok mondjuk kár h nem rontanak rá a lepkékre pl :D
De az az érdekes állatokat soha nem láttam egymás ellen harcolni!
Kíváncsi vagyok hogy hogyan állok úgyhogy légyszíves aki tud linkeljen karakterlapot...thx
Glory, Glory Man. United!
3/6 vazullus vagy mi a szar gyûrûk szerzése még nem értem a miértjét miért is fontos kinek kellenek majd.
Meg a másik a kovácsnak 15 erszény a Gnómoktól hát a rák megeszi a parasztot kb egész világot végig kell járni hogy összegyûljön ez a 15 de ez nem is baj mert szeretek felderítgetni kivéve ha olyan helyre jutok ahol nem tudok semmit csinálni mert lezúznak na ide még1x el kell majd görcsölni.
14 óránál vagyok abból állítom 10 csak a mászkálás volt.
Fõsztoriba még sehol nem vagyok.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha neheznek tunik egy ellenfel, akkor menj vissza kesobb erosebben, vagy pedig ha teheted vonj be 1-2 kozeli ort a harcba. Sokkal konyebb ugy a harc, ha helyetted vki mast ut az ellen.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Megmondom õszintén nem tudom már kitõl tanultam.
Banyaszatot hol lehet megtanulni?
Közben bányászgatok de még mindig gyenge vagyok. 10-es szintû csak és a fegyverem se valami jó 28-as sebzésû buzogány 11 óra gameplay után.
Vannak olyan helyek ahova majd vissza kell térni mert brutálzáras ládák/ajtókat magam mögött hagytam + hullarablós terület amiket nem tudok legyözni.
Eddig 1 db vertem le de azt is csak azért mert volt nálam 1db + 50 sebzéses varázstekercs.
Nagyon jó a game minden tekintetben hozza a Gothic hangulatot.
A hullarablo becsuletes angol neve ghoul vagy vmi ilyesmi?
Tegnap leadtam a Donnak a kardot valamint beszeltem Ratchel-lel es Brogart-tal, es vicces volt latni, hogy az addig teljesiteni nem tudott 4 kuldim hirtelen mind keszen lett. (Ezek voltak azok, amiknel nem nagyon tudtam, hogy hogyan is kene oket teljesiteni.)
Kellenének már a teleport kövek mert azzal megy el a legtöbb idõ hogy ide oda mászkálok.De olvastam csak chapter 2-ben lehet õket használni.
De itt is megkell tanulni a 3-as zsebmetszést hogy Fincher-tõl eltudjam lopni mert ha jól láttam egy netes térképen akkor nála van a bandita táboré. (Hol van az a régi szép G3-as idö amikor csak szemfülesnek kellett lenni és simán találtál teleportkövet mindennemû balhé nélkül)
Nem lehet, hogy te is ejjel probaltad a Don-t megtalalni, es mivel nem volt sehol, bementel a hatso szobaba, es ezert tamadtak meg a katonak?
Én magyarítással tolom, de ilyen oktatásra nem emlékszem mint kardforgató... amúgy tényleg odébb lép erre kicsit, szóval ez kimaradhatott a magyarításból.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Don-nál csak megvenni tudod,annál jobbat nem fogsz találni.
Glory, Glory Man. United!
Viszont a sír keresésnél van 1 kis problémám ami a vulkán lábánál található oda hogy lehet eljutni? Nem találtam utat ami arra vinne, pont a rend harcosai által elfoglalt tanya mögötti hegyen van(gondolom).
Legelsõ õrön jutok utána ahol 2 õr áll na ott ha bemegyek donhoz már jön kirántott kardal a köcsögje!
Ingyen ruha van valahol?Vagy vegyem meg 1000-ért Dontól?
Az hagyján Donhoz be sem tudok jutni rendesen mert az õr lezúzza arcomat a don ajtaja elõtt.