• Encore
    Most értem a végére, ez volt a második végigjátszás ezúttal a Don oldalán. A vége felé majdnem megszívtam. Nem tanultam meg tekercset készíteni, mert előrébb hoztam a monostor megszállását és ott meghalt egy tanonc, akitől infó kellett volna, a lényeg hogy így nem tudtam megtanulni tekercset készíteni. Úgy voltam vele nem gond, első alkalommal úgyis mágus voltam, most majd nem kell. Na most mikor a titán páncélokat szedem össze az egyik templomban át kell lebegni a szakadék túloldalára (más megoldás nem volt, nem lehet átugrani sehol egy járat) nekem pedig elfogyott a lebegő tekercsem, az árusok pedig már jó ideje nem frissítették a készleteiket. Még egy végigjátszást is megnéztem és ott is azt írták, hogy úgy kell átlebegni. Első alkalommal ez természetes volt, kreáltam pár tekercset és kész. Most majdnem megszívtam, gyorsan kitanultam a zártörést három szinten és kinyitottam minden ládát, amit eddig nem tudtam és szerencsére találtam pár lebegő tekercset is. :D

Kicsit Balancolhatták volna még egy kicsit. Például semmi értelme megvenni a Dontól a kapitányi páncélt 5000 aranyért, mert az már a vége felé van, akkor már elkezdjük összeszedni a titán páncélt az meg úgy is jobb lesz.
    A főzésnek sincs értelme, mire egy recepthez beszerzek mindent az sok idő, meg van amit nem is lehet találni pl.:hagyma, burgonya, stb. ezeket meg kell vennem és végeredményben jó ha keresek rajta adagonként pár aranyat. Akkor inkább veszek majdnem ennyiért gyógyitalt és az még többet is gyógyít.

A lényeg, hogy jó volt. Első végigjátszás durván kerekítve olyan 40 óra, a mostani olyan 28 mert már tudtam hova merre érdemes menni.