Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké akkor neki söröket.Kösz!
Next PC upgrade: 2022
Luis-nál volt,aki mindig sört iszik,adni kellett neki 2 sört,aztán ideadta az utolsó darabot.Egyébként Oscar-nál is kellett 1nek lennie,ez szinte biztos,mert én zsebmetszéssel vettem el,s utána kicsit ideges volt 😊
Mentés!
Glory, Glory Man. United!
Ez csak azért szép mert akkor nem tudom végigvinni Don oldalán pedig azt szerettem volna 😞
Mert beleöltem már 10 órát el nem kezdem elölrõl!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de lehet, hogy rosszul emlékszem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az viszont zavar hogy már 7 órát beletettem és semmi nem derült ki hogy mi a téma mi lenne a célom tulajdonképpen tehát ,mi a fõsztori!.
Ez elég hülyén jönne ki mert megtudja hogy elloptam/elvettem tõle.
Zsebtolvajlásnál nehezen lehet lebukni(szinte sose),nehezebbre is csinálhatták volna.
Mert pl elsõ 2 szinten,akinél nehezebben ,ki is írta,hogy Kockázatos még...(szóval max 3. szinten tudod)
Akinél meg lehet,annál feltesz egy kérdést,amivel eltereli a figyelmét,aztán választasz valamit a cuccai közül.Akkor buksz csak le,hogy ha az adott idõn belül(ami folyamatosan megy lefelé) nem vettél el tõle semmit,akkor neked támad.
Nem tudom,mennyire hasznos... mert én mindenkit kifosztottam 😊 De semmi értékeset nem tudtam szerezni.Bár 1-2 küldetésnél hasznos volt,mondjuk mikor az Aranytálakat kellett megszerezni,mert azt zsebtolvajlással könnyen meglehetett, bár szerintgem lett volna rá egyéb mód is.
Glory, Glory Man. United!
Mondjuk azt eddig is sejtettem, hogy allatok ellen 2kezes fegyverrel harcolni az ostobasag mintapeldaja 😄
Akkor ha jol ertem az osszes harci "manovert" es mozdulatot az adott fegyverben szerzett jartassagi szintek tesznek elerhetove?
Egy masik kerdes.
Mennyire hasznalhato/kiaknazhato a zsebtolvajlas?
Igaz, hogy ha varosban tul sokat probalkozik az ember, akkor elobb-utobb ratamadnak az orok?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Teszem az olyan kedvem van elkezdem darálni a népet pl a kis farm lakosságát meg a magában ücsörög Jan-t.
Mármint azért kérdem hogy késõbb még lesz szerepük??
hullarablót az elején számszeríjjal lõttem folyamatos hátrálás közben. ha kettõ volt, akkor vége a dalnak...
Grebber: a banditatáborban van több olyan küldi is, mikor már nincs feladat, de nem tûnik el a küldi. ez nem bug, csak még hiányzik valami. pl valami aranyláz címû küldi nem akart nekem eltûnni, pedig mindennel kész voltam. akkor tûnt el, mikor jelentettem a csajnak, hogy a táborban minden rendben.
Ugy erzem, hogy a jatek elejen konnyu ellenfelek ellen jobb lehet a 2kezes fegyver, viszont kicsit is nehezebb ellenfelnel, ahol mar nem lehet adott ellenfelet par utessel elintezni, ott mar erosen need egy kard + pajzs kombinacio.
Meg elegge az elejen hagytam abba a jatekot (a banditaknal vagyok, de mar osszeraktam az arany kardot) de ujra kedvet kaptam a jatekhoz es a minap ujra elinditottam es probaltam haladni benne, tobb-kevesebb (inkabb kevesebb :S ) sikerrel. 2kezes fejszevel gyakorlatilag uton-utfelen szinte barmilyen ellenfel megol, ha nem vagyok eleg gyors, foleg az allatok, amiket nem tudok blokkolni. :S
Azert a fejsze mellett dontottem, mert volt mar annyi aranyam, amibol megtudtam venni, es a jatek elejen elerheto nagyon alap kardokhoz kepest egesz jol sebez, valamint a szinten veheto fegyverekhez kepest is jobbnak talaltam a sebzeset. Ugyanis az elejen a nehezebb ellenfeleket "egy oraig" kellett utni az alap kardokkal, es a hosszu ido alatt mindig bekaptam 1-2 utest, ami jo esellyel el is dontotte a harc kimenetelet. Harc kozben potit nem probaltam inni mondjuk, lehet hogy ez is elegge nehezitette akkor a dolgomat. 😊
Azt mondjuk meg hozzatennem, hogy nem humanoid ellenfelek ellen egyenlore nem tunik a legjobb valasztasnak a 2kezes fegyver, ugyanis pl. az allatokat eleg nehez ugy elverni, hogy nem lehet az uteseiket/tamadasaikat pajzs hianyaban blokkolni es meg tul is elje az ember a jatek elejen.
Olyan 30 óra után visszatérek rá hátha akkor lesz valami esélyem.
Egyik küldetésem mintha bebugzott volna.A munkások újra dolgoznak.A hozzá tartozo térképen mutatja a piros pöttyöket ugye ki hol merre és ott már csak 1 zöld van de vele már nem enged semmit beszélni 😞
2. nincsenek kard-tervek, viszont vannak elrejtve a szigeten neves kardok darabjai, ha megvannak a részek, össze tudod kovácsolni magadnak a kardot.
3. nincsenek erõsebb italok.
Lenne pár kérdésem.
Elsõ és legfontosabb, eljutottam a 2. fejezetig kellenek az arany korongok 4 megvan az 5. elvileg a kalózoknál lesz vagy ilyesmi, de csak akkor kapok infót róla ha segítek Pattynek, na de hogy? még mindig a kocsmában van és csak kereskedni párbeszéd opció van, akkor hogy?
hogy lehet változó fegyvereket kovácsolni, mindig csak 1 féle kardot tudok obsidian, acél egy illetve másfél kezes, ennyi van, nincsenek tervek, és pl lehetne edzett acél kardot, vagy megerõsített obsidian penge stb?
Lehet komolyabb maradandó fõzeteket készíteni? pl olyat ami nem +5 erõt ad hanem 10-15 vagy olyan Hp fõzet ami nem csak 10et ad hanem többet?
amúgy a simma klikkelgetés nem elég, folyamatos védekezés közben kell jó ütemben ütni egyet-egyet. késõbb már lesznek jobb kombók is, de az elején ez is elég. ja és legyen nálad gyógyital, ha sebzõdsz hátrálva ihatsz, az ellenfél nem fog inni harc közben soha.
Szereznék 1 kis pénzt az arénában kérdésem mennyire nehezek a küzdelmek??
Mondta a csóka hogy van egy gyenge ember , van Lorenzo (na õ vele volt küldi amikor ki akart nyírni nem tudtam legyõzni se hogysem csak két odacsalt farkas segítségével)
Még az elején esélytelen az aréna?