Krotchy#3025
Üdv! Bocs, hogy témába vágod de már megőrülök, hogy nem tudok játszani itt meg hatalmas élet van!
Nem nagyon akarom lelőni a poént, ezért nem olvasok vissza! Lenne pár kérdésem azoktól, akik végignyomták.
Állítólag a játék fejezetekre van osztva. Mikortól kezdődik a második? A Witcherbe kiírta rendesen, de itt nem láttam h kiírta volna h első.
A másik az, hogy elakadtam igen rendesen. A kikötővárosban szinte minden küldetést megcsináltam, csatlakoztam a rendhez, még a templomokban nem igen jártam. Most azt a próbát kéne megcsinálni Illumar mesternél, hogy gyűjtsem össze a tekercs készítéshez szükséges információkat. Ahhoz, hogy tovább tudjak haladni kéne a nautilusz és az illúzió tekercs készítésének alapjai, ezeket hol találom? Lent a könyvtárban hiába olvastam el a nautilusz tekercs könyvét, nem történik semmi. Egy helyiségbe ugyanitt meg nem tudok bejutni, mert ilyen pirosas varázslat védi(ajtó helyet), azt hogy lehet áttörni? Merre haladjak tovább? Temetőbe is jártam, megtaláltam egy könyvet, átadtam és az egyik tekercshez kaptam is információt. De sehogy tovább. Új küldetés meg nincs, amivel új irányba tudnám vinni a dolgokat.
Jah és ezt a szarkofágot sehol sem találom pedig már végigjártam a raktárokat.