Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
én három buggal találkoztam kétszeri végigjátszás alatt, abból kettõ jelentéktelen (ajtón átmegyek és egy szinttel lejjebb teleportálódok) a harmadikat beszoptam (2685-ös hsz). minden küldit meg tudtam csinálni, Romanov a helyén volt.

Ha kíváncsi vagy rá, hol van, a fõmenü képernyõjére lépve írd be, hogy minsky majd Enter. a játékba visszalépve konzol (0 gomb) ide meg: goto Romanov és Enter. bár nem mindegyik karakterrel mûködik.

balee4
Köszi. Akkor Romanov nekem bebugzódott, sehol nem találom... 😞 Szóval ez is tipikus PB játék lett, nem annyira bugos mint a Gothic 3 persze, de azért vannak jócskán hibás küldetések...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rash87
1., Nincs kétkezes,én legalábbis nem találkoztam a játék során.
2., Pedig ott kellene lennie,Kikötõvárosból kivezetõ alagút utáni parton.
3., Nekem se sikerült megbuktatni 😊 Vhogy mindig Bogart javára itéltem meg,így szerintem teljesíthetetlen lett. Mint pl. az Erõpróba,azt se sikerült nekem,mert rosszul döntöttem.
4., passz😄
5., Azokat a mágikus burkokat csak játék vége felé lehet feloldani,mikor kapsz hozzá tekercset.Kivéve a piros burkot,mert azt jóval elõbb,mikor a druidás rész jön.Ahhoz majd õ ad tekercset.
6., Ha megvan a megegyezõ 2 karddarab,akkor kovácsold össze. Nem tudom nevét,de amit én kovácsoltam,az volt a legerõsebb ilyen. Hogy ha meg nem lenne, akkor a ércekbõl kovácsoltak a legerõsebbek.

Glory, Glory Man. United!

balee4
Lenne pár kérdésem:
- lehet kétkezes obszidián kardot kovácsolni? Eddig csak másfélkezest sikerült.
- Romanovot hol találom azután, hogy megtaláltam a kincset és Patty-t kiszabadítottam? Elvileg a város melletti parton kéne lennie, de csak a 3 társa van ott.
- Don-nál nem tudok pár küldit megcsinálni, Bogart védelmi pénzeit beszedtem, ahogy a Don nõje mondja, de sehogy sem sikerül megbuktatni..., meg van az a küldetés, hogy a vadászok újra dolgozzanak, itt mit kéne csinálni?
- van néhány mágikus burok, amit nem lehet a tekerccsel megsemmisíteni (pl a bandita táborban) ide csak késõbb lehet bejutni vagy ez vmi bug?
- hol találom a játék legjobb kardját? (nagyjából már az egész szigetet bejártam, karddarabokat találtam, de igazán ütõset nem)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Takanohana
kicsit szórakoztam, és addig hergeltem Alric-ot a monostorban, (beszólások: nem szólítottam mesternek, stb.) hogy most nem enged párbajozni, míg ki nem takarítom a szobáját. ezzel meg is akadtam, nem megy soha haza, éjjel a szakácsnál üldögél, az alsó szinten minden szoba foglalt éjjel, takarítani egyiket sem lehet, felsõ szintre meg nem jutok fel, hogy esetleg ott sepregessek valamelyik szobában, mert ahhoz a harci kiképzést teljesíteni kell. találkozott már valaki ezzel?

Takanohana
minek neked rúna?

balee4

Takanohana
max küldetésszámot úgy lehet elérni, ha elõször a banditatáborba megy az ember, és mindent megcsinál csatlakozás kivételével. aztán a városba, és a Don oldalán old meg minden küldit, mert akkor a városban még megdobnak néhánnyal (Cid, Menyét), majd jöhet a kolostor, pl úgy, hogy hagyja magát elfogni az ember. ez csak akkor nem jó, ha mágus akar lenni valaki, aminek egyébként semmi értelme nincs, rend harcosaként is elérhetõ a kristálymágia, ami tekercsekkel együtt mindenre elég. sztem a mágust elcseszték kissé.

Rash87
Donnál nem lehet tanulni rúnakészítést...
Én legalábbis nem találkoztam ilyennel,pedig ott voltam.

balee4
És kitõl, hol?

Rash87
Akkor végülis mindegy,ha elkapnak ha nem. Mert még nem a Kikötõvárosban vagy,megtudsz csinálni jó pár Don féle küldetést is,amit a mocsárban adnak.
Az úgy tudom,nem befolyásol semmit.Mikor a kikötõ városba érsz,ott kell vigyázni,hogy kinek a javára csinálod meg a küldetéseket.Gondolom ha az inkvizíció javára,akkor majd oda kell menned,s majd kiképeznek 😊

Nem lehetsz varázsló ha elkapnak, csak ha önként választod az oldalt a városi questek után.
Ahogy Calver is írja, minél több Don-féle küldetést csinálj meg. Most akarok Én is mágus lenni, de nem elölrõl kezdtem, hanem mielõtt megcsináltam volna 4 küldetést a Don javára a városban, elkezdtem a Rend küldijeit. Remélem nem szívok majd azzal, hogy eddig viszont harcos karaktert faragtam (4-es kard. 45 erõ, 10-es szint).

grebber
Igen ezt valamelyik karakter a farmon el is mondta ha emlékeim nem csalnak!

Next PC upgrade: 2022

Én úgy tudom, hogy csak akkor tudod az összes pecsétet kitanulni, ha ajánló levéllel mész a Monostorba. Azon kívül mindegy.

grebber
Hozzájuk akarok majd de még nem az elején elõtte kinti küldikkel lépnék pár szintet.Most varázsló akarok lenni mert mindig minden játékban harcos voltam most megnézem milyen a másik oldal!

Calver
van. pl onnantól kezdve bukod az összes Don féle küldetést a mocsárban - ami elég szép mennyiségû xp. na meg ha túl alacsony szinten kapnak el, több mint valószínû késõbb rendesen fogsz szívni, mivel igencsak gyenge leszel.

"The trees move. Do you not see it?"

Rash87
Max. gondolom annyi,h utána csak hozzájuk csatlakozhatsz. Szóval ha elkapnak,Donhoz való csatlakozás kizárva.

Tanulhatsz!! 😄
grebber
Annak van valami jelentõsége hogy mikor fognak el és vetnek a botosok közé?

balee4
Ha a Don-hoz csatlakoztam, tanulhatok rúnakészítést? Tekercskészítést ugye lehet.

Valaki segítene és elmagyarázná, hogyan kell a highres. packot feltenni igen hálás lennék!

Találtál erre a bugra valmi javítást??
nekem tökéletesen megy az oldal
Az oldaladdal valami nagyon nem stimmel..

köszönöm
Takanohana
7-ig tanít fejszeforgatást Ukkos, vagy ki, ogre a városban, késõbb pedig a másik ogre, aki a banditatáborban a Don kincsét õrzi, az fog tanítani 10-ig.

Az én hibámra tudtok valamit??
Pár sorral lejjebb írtam!!! PLz
az utolsó gyûrû egy házban van ami a kikötõváros sziget felõli bejáratától felfelé vezetõ úton el kell menni egy felülrõl nézve kör van rajzolva van ott tó meg ház meg egy fazon és nála van
Üdv. Megint elakadtam. A vazallus gyûrûket kellene megszereznem. kinyírtam mindegyik fazont, elszedtam a gyûrûket de még mindig csak 5 van nálam. valahool máshol lenne egy?
ha ott tartok majd megírom azért köszi
Rash87
Lehet tévedek,de pl a banditatáborban az ork v. miaz😊,aki a kincset õrzi,az legalább tud 6osig tanítani,följebb nem próbáltam,mert felesleges volt.

--
Egyébként jó játék volt,bár mágiával sokkal jobban lehetett volna elõrébb jutni.Közelharcot szerintem így elcseszték,mert nem volt egyszerû a kezdet,de Gothic óta ez volt az egyetlen ilyen Rpg,ami lekötött.
Bár a vége... kicsit hülyére sikeredett,kár h nem az erõ számít ott.
Egyébként a végén,mikor van az a sötét kép,vki beszél,az mi mondott?

elõre is köszi
Takanohana
meg lehet tanulni a fejszeforgatást 10-ig, csak már azt nem tudom, kinél. otthon majd megnézem, hátha feljegyezte a játék az oktatók között, és megírom.

sziasztok nekem csak az lenne a bajom hogy a fejsze forgatást nem tudom 7-es fölé emelni és hamás se tudja kinél kell tanulni akkor csak arra lennék kiváncsi hogy az eredeti angol verzioban hogy hívják a fejsze forgatást?
Nekem is az a bajom hogy örökké éjszaka van.
Hiába alszok reggelig nem változik csak a sötétség marad!!
Plz help!! Ez igy tök uncsi!!
Takanohana
a tûzlabda az tûzlabda, nincs benne semmi extra. a jégmágia hasznos, egyes, vagy tömeges ellenfelekkel szemben is, mert messzirõl befagyasztod õket, kényelmesen odakocogsz és egy erõs csapással levered õket. de nekem legjobban a mágikus lövedék jött be, míg másik kettõnél idõ kell, míg felkészül a kari a varázslatra, ezt lehet sorozatban lõni.

KaszaN
Klasz! Csak valamiért nemlehet hozzászólást írni. :S Legalábis én nemtudok.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Rash87
Az volt az... Hát beszívattam saját magamat...

Mert ugye ott van 3 ajtó. S mindig egy nyílik ki,mikor a kapcsolót megnyomjuk,másik kettõ bezárul. Ami utoljára van, ott van 1 híd,amit nem lehet kinyitni,mágiát meg nem lehet bent használni. Szal én bementem középsõ kinyílt alagútba,ott van egy beomlás,ahol belehet nézni a 3. teremhez,s látjuk a hídnak a csörlõjét.
Na én ott,fogtam magamat,s lazán átugrottam oda 😄 Mikor csak nyíllal kellett meglõni a csörlõt -.-'
Furcsálltam is, hogy épp hogy áttudtam ugrani... Szóval ott esélyem se lett volna kijutnom, annyi szerencsém volt,hogy még a páncél keresés közben mentettem egyet manuálisan,így csak 20 percel voltam lemaradva 😊
DE ilyet... Tehették volna kisebbre azt a szart,hogy ne lehessen átugrani.

Solid Snake
<#eljen>
2. fejezetben vegyok
és tudom a magia elsõ szintet,
van elhasználando 50 pontom
mire gyujak ha kemény magiakat akarok
tûz vagy jég vagy magikul lövések?
vagy majd a 3. 4. szinten lessz valami keményebb varazslat is?
Elindult a Risen.hu is.

Takanohana
lehet, hogy összekeverem egy másik barlanggal, de úgy emlékszem,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is jártam így, az egyik fülkében van egy kapcsoló, megnyomtad és kinyitott egy ajtót. ha azzal a járattal már végeztél, nyomd meg megint a kapcsolót, bezárja, majd újra és kinyit egy másikat.

ha összekevertem egy másikkal, akkor bocs

Rash87
Nem hittem volna,de elakadtam :\
Azon a résznél,mikor a páncél 5 darabját kell megszereznem.
Annál a barlangnál,ami a bandita táborhoz balra esik.
Van 3 lezárt ajtó,s azokat kell kinyitogatni sorba,hogy feltudj menni egy lépcsõs helyre.
Na már most én 2-t kinyitottam,aztán már csak a rács maradt.Megleltem a 3. csörlõt is,de abból a terembõl ahol volt, nem tudok se hogy se kijutni.
Úgy jutottam oda be,h volt fenti részen,egy kis beomlás,s át tudtam ugrani,le is eresztettem a hidat,ami a kivezetõ nyíláshoz vezet,de az meg zárva :\
Már 20* végigjártam a helyet,de semmi. Mágiát nem lehet ezen a helyen használni,szal kirepülni se tudok:\ Valaki tipp? :S

balee4
Ezt jó tudni, akkor 100-ig érdemes felvinni pontokból, és utána elnyomni az italokat és egyéb pluszt adó ételeket.😊

Rash87
Az...fasza😄
Kár,h nem tudom mire költeni ezt a sok tanuló pontot:\

Asszem hogy tanulni csak 100-ig lehet strength-et, azután csak potikkal meg kajákkal, vagy cuccok statjaival lehet növelni.
Rash87
Hihetetlen,4. fejezet eleje. S senki nem tud erõt tanítani,s van 40 felesleges tanuló pontom... S úgy,h kovácsolástól kezdve zsebmetszésig minden megvan tanulva :\ Vicc!
Mondjuk nekem nem okozott gondot a gyíkok megölése,csapatustól ölöm õket,de azért el tudnák még képzelni plusz 40 erõt.

Rash87
Kikötõvárosban már senki,banditatáborban szintén...érdekes így...

amugy meg voltam a bandatáborba csak hát senki se akar velem beszélgetni,
eléggé alájuk tettem a kikötõben 😄