Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kíváncsi vagy rá, hol van, a fõmenü képernyõjére lépve írd be, hogy minsky majd Enter. a játékba visszalépve konzol (0 gomb) ide meg: goto Romanov és Enter. bár nem mindegyik karakterrel mûködik.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
2., Pedig ott kellene lennie,Kikötõvárosból kivezetõ alagút utáni parton.
3., Nekem se sikerült megbuktatni 😊 Vhogy mindig Bogart javára itéltem meg,így szerintem teljesíthetetlen lett. Mint pl. az Erõpróba,azt se sikerült nekem,mert rosszul döntöttem.
4., passz😄
5., Azokat a mágikus burkokat csak játék vége felé lehet feloldani,mikor kapsz hozzá tekercset.Kivéve a piros burkot,mert azt jóval elõbb,mikor a druidás rész jön.Ahhoz majd õ ad tekercset.
6., Ha megvan a megegyezõ 2 karddarab,akkor kovácsold össze. Nem tudom nevét,de amit én kovácsoltam,az volt a legerõsebb ilyen. Hogy ha meg nem lenne, akkor a ércekbõl kovácsoltak a legerõsebbek.
Glory, Glory Man. United!
- lehet kétkezes obszidián kardot kovácsolni? Eddig csak másfélkezest sikerült.
- Romanovot hol találom azután, hogy megtaláltam a kincset és Patty-t kiszabadítottam? Elvileg a város melletti parton kéne lennie, de csak a 3 társa van ott.
- Don-nál nem tudok pár küldit megcsinálni, Bogart védelmi pénzeit beszedtem, ahogy a Don nõje mondja, de sehogy sem sikerül megbuktatni..., meg van az a küldetés, hogy a vadászok újra dolgozzanak, itt mit kéne csinálni?
- van néhány mágikus burok, amit nem lehet a tekerccsel megsemmisíteni (pl a bandita táborban) ide csak késõbb lehet bejutni vagy ez vmi bug?
- hol találom a játék legjobb kardját? (nagyjából már az egész szigetet bejártam, karddarabokat találtam, de igazán ütõset nem)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én legalábbis nem találkoztam ilyennel,pedig ott voltam.
Az úgy tudom,nem befolyásol semmit.Mikor a kikötõ városba érsz,ott kell vigyázni,hogy kinek a javára csinálod meg a küldetéseket.Gondolom ha az inkvizíció javára,akkor majd oda kell menned,s majd kiképeznek 😊
Next PC upgrade: 2022
"The trees move. Do you not see it?"
Pár sorral lejjebb írtam!!! PLz
--
Egyébként jó játék volt,bár mágiával sokkal jobban lehetett volna elõrébb jutni.Közelharcot szerintem így elcseszték,mert nem volt egyszerû a kezdet,de Gothic óta ez volt az egyetlen ilyen Rpg,ami lekötött.
Bár a vége... kicsit hülyére sikeredett,kár h nem az erõ számít ott.
Egyébként a végén,mikor van az a sötét kép,vki beszél,az mi mondott?
Hiába alszok reggelig nem változik csak a sötétség marad!!
Plz help!! Ez igy tök uncsi!!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Mert ugye ott van 3 ajtó. S mindig egy nyílik ki,mikor a kapcsolót megnyomjuk,másik kettõ bezárul. Ami utoljára van, ott van 1 híd,amit nem lehet kinyitni,mágiát meg nem lehet bent használni. Szal én bementem középsõ kinyílt alagútba,ott van egy beomlás,ahol belehet nézni a 3. teremhez,s látjuk a hídnak a csörlõjét.
Na én ott,fogtam magamat,s lazán átugrottam oda 😄 Mikor csak nyíllal kellett meglõni a csörlõt -.-'
Furcsálltam is, hogy épp hogy áttudtam ugrani... Szóval ott esélyem se lett volna kijutnom, annyi szerencsém volt,hogy még a páncél keresés közben mentettem egyet manuálisan,így csak 20 percel voltam lemaradva 😊
DE ilyet... Tehették volna kisebbre azt a szart,hogy ne lehessen átugrani.
és tudom a magia elsõ szintet,
van elhasználando 50 pontom
mire gyujak ha kemény magiakat akarok
tûz vagy jég vagy magikul lövések?
vagy majd a 3. 4. szinten lessz valami keményebb varazslat is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha összekevertem egy másikkal, akkor bocs
Azon a résznél,mikor a páncél 5 darabját kell megszereznem.
Annál a barlangnál,ami a bandita táborhoz balra esik.
Van 3 lezárt ajtó,s azokat kell kinyitogatni sorba,hogy feltudj menni egy lépcsõs helyre.
Na már most én 2-t kinyitottam,aztán már csak a rács maradt.Megleltem a 3. csörlõt is,de abból a terembõl ahol volt, nem tudok se hogy se kijutni.
Úgy jutottam oda be,h volt fenti részen,egy kis beomlás,s át tudtam ugrani,le is eresztettem a hidat,ami a kivezetõ nyíláshoz vezet,de az meg zárva :\
Már 20* végigjártam a helyet,de semmi. Mágiát nem lehet ezen a helyen használni,szal kirepülni se tudok:\ Valaki tipp? :S
Mondjuk nekem nem okozott gondot a gyíkok megölése,csapatustól ölöm õket,de azért el tudnák még képzelni plusz 40 erõt.
eléggé alájuk tettem a kikötõben 😄