4439
  • KaszaN
    Hát de ez lehetetlen. Az a Patty nekem nem mond semmit csak azt, hogy keressem meg az apját meg jutassam ki. De akkor elöbb megkell keresnem az apját? De az holvan? Ki az? Áh annyi hülyeség van ebben a játékban. Kivittem a gothic 1-2-3at és kiegészítőit de az minden képzeletet fellülmúlóan teljesen kifogott rajtam. Elöttem lenne az aki ezt kitalálta nemtudom mitcsinálnák vele de má teljesen felhúztam magam rajta. De mostmár azért is végig akarom vinni dehát borzalolm.
  • Encore
    Egy valami biztos, a monostorban kell keresgélned, arra emlékszem, hogy mindenkivel beszéltem (többször is), mindenki küldetését megcsináltam és megkaptam minden információt....

steweee:
    a Data/ini könyvtárban vannak .xml fájlok, azokban turkálj, vagy a felbontás vagy a frissítés a gond (bár erre te is rájöttél).
  • Encore
    Patty-től kapod a missiont, ha már kijuttattad őt a városból és csatlakoztál valamelyik oldalhoz. Akkor majd a küldetés térképnél láthatod merre vannak a sírok.
  • steweee
    indítanám, fekete képernyő, input signal out of range....

hsz. 933-ra volt egy nem túl bőséges válasz,. hogy pár perc után megjavul és állítsa át mindenki. na ez nálam nem történik meg, fut a program, megy a zene, de semmi.....

kint a bin könyvtárában az *.ini-ben nem látok olyan sort hogy hol lehetne 1240*1024-re átállítani

plz help !!!!!!! sürgős!
  • KaszaN
    De te most azt mondtad amit én kérdeztem. Hogy holvannak ezek a sírok én aztkérdeztem. Mert nemjelöli sehol sőt még a küldetést sem tudom hol lehet megkapni csak halottam, hogy a névtelen sírok egyikében van.
  • Krotchy
    De gyűlölőm ezt a fórumot te jó ég létezik ilyen mélyről jövő gyűlölet áááh... nem akik írnak hanem akik szerkesztik megírtam egy komplett szöveget erre vissza basz, hogy a képfeltöltés pont huról nem lehet képet feltölteni. A 24 órás regisztráció utáni várakozás is megvolt :@

Nah mindegy feladom. Aki tudja hol lehet az Illúzió tekercs hozzávalóit megtudni az írjon. Egész hétvégén ezt kerestem. Ez után amúgy Enzo megadja a Nautilusz tekercset azután kell menni Erlanhoz. Ha megmondja valaki hálám örökké üldözni fogja :)
  • Encore
    Átadtad a pulykát és semmi? Illuminar mesternél lévő két diák közül az egyik van haragban a söprögetős csávóval, ha a seprűsnek odaadtad a pulykát beszélj a diákkal a tanműhelyben. Ha nem áll szóba veled akkor tréfa varázslat neki....

Az a helyiség nem kell neked, ami a képen van, legalábbis még nem. De amúgy majd ha a főszálban eljutsz addig, akkor Cyrus mester majd ad hozzá nyitó varázslatot, de most még nem kell....

KaszaN:
    Az öt korongot keresed ezek szerint. Van egy Patty apjának a ládájában. Ha megvan az öt sírhely és ki is ástad őket, akkor menj keresd meg Patty-t...a többit meglátod.
  • steweee
    peccset rá lehet tenni egy nem kifejezetten bolti verzióra is ?
  • KaszaN
    Valaki elvondaná, hogy az utolsó korong holvan? Valamilyen ládában kéne lennie "névtelen sír" asszem. De az holvan?
  • Krotchy
    Átadtam a pulykát de semmi nem változott.

Ez a helyiség lehet a kulcs:

http://www.xfire.com/profile/szaki44/screenshots/?ss_file=ebbbdd93a9a509f00a501f41f302e5f07736d18c.jpg
  • Krotchy
    Az nem állt szóba velem. Megpróbálom tréfa tekercsel. Kíváncsi vagyok ez mennyire viszi előre a dolgokat, szerintem sehogy.

Megoldást nem tudsz arra a helyiségre ami a könyvtárban van és piros varázslat véd?
  • Encore
    A monostorban a szakácstól lehet pulykát szerezni.
  • Krotchy
    Beszéltem már a diákokkal. De csak akkor segítenek ha meg tudom az illúzió tekercs és a nautilusz tekercs készítésének alapjait...de hát ezek sehol semerre. Meg vmi pulykát kell szereznem h kibékítsem Enziot valakivel talán ez is segíthet, de bejártam az egész szigetet és sehol sem találtam pulykát.
  • Encore
    ki fogja írni, hogy átléptél a következő fejezetbe. Akkor jön a második fejezet, mikor beszélsz az inkvizítorral.

A tekercs összegyűjtéshez szükséges infókat az abban a helyiségben lévő két diáktól, kint a sepregető diáktól és a könyvtárban lévő diáktól kapod meg. Mindegyiknek van valami nyűgje, segíts nekik ők meg infókkal látnak el.
  • Krotchy
    Üdv! Bocs, hogy témába vágod de már megőrülök, hogy nem tudok játszani itt meg hatalmas élet van!

Nem nagyon akarom lelőni a poént, ezért nem olvasok vissza! Lenne pár kérdésem azoktól, akik végignyomták.

Állítólag a játék fejezetekre van osztva. Mikortól kezdődik a második? A Witcherbe kiírta rendesen, de itt nem láttam h kiírta volna h első.

A másik az, hogy elakadtam igen rendesen. A kikötővárosban szinte minden küldetést megcsináltam, csatlakoztam a rendhez, még a templomokban nem igen jártam. Most azt a próbát kéne megcsinálni Illumar mesternél, hogy gyűjtsem össze a tekercs készítéshez szükséges információkat. Ahhoz, hogy tovább tudjak haladni kéne a nautilusz és az illúzió tekercs készítésének alapjai, ezeket hol találom? Lent a könyvtárban hiába olvastam el a nautilusz tekercs könyvét, nem történik semmi. Egy helyiségbe ugyanitt meg nem tudok bejutni, mert ilyen pirosas varázslat védi(ajtó helyet), azt hogy lehet áttörni? Merre haladjak tovább? Temetőbe is jártam, megtaláltam egy könyvet, átadtam és az egyik tekercshez kaptam is információt. De sehogy tovább. Új küldetés meg nincs, amivel új irányba tudnám vinni a dolgokat.

Jah és ezt a szarkofágot sehol sem találom pedig már végigjártam a raktárokat.
  • Bodrey
    Üdv mindenki

Valaki abban tudna segíte, hogy mágus vagyok, és hol lehet pecsétolvasást tanulni?

Kössz
  • josi
    ja, az a zöld a d kék..így jó
  • josi
    A+D addig nyomkod míg zöld nem lesz amíg van álkulcsod.
  • Encore
    A zárnyitást még nem próbáltam ebben a játékban, de lehet hogy épp olyan ládákkal próbálkozol, amikehz magasabb szintű zárnyitási skill kell.
  • Noodlee
    Újabb gondom akadt.
    Nem tudom, hogy kéne működnie a zárnyitásnak, de nem tudok a ládákkal mit kezdeni 2-es zárnyitással. Csak a képernyő tetején jelennek meg kulcslyukak, gondolom a zár bonyolultságától függ, hogy hány. A karakterem csak leguggol a ládákhoz, de igazából semmit nem tudok velük kezdeni. A karakter addig matat velük, amig fel nem állok.
  • totya4
    Sokkal kisebb számban termelődnek újra, mint eredetileg voltak.
  • grebber
    Elhagyatott részeken szerintem nem is termelődnek vissza inkább a járt utak közelében amerre mászkál az ember!
  • Probatbicol
    Ebben is van valami, de én nem vettem észre, hogy annyira újraszülettek volna a vadak, a lizardman őrjáratokon kívül a 2. fejezetben már csak 1-2 ottfelejtett farkassal meg sünivel találkoztam az elhagyatottab részeken.
  • Encore
    De ha az első fejezetben végighenteled a térképet, akkor a következő fejezetre újratermelődnek, vagyis, aki végig leöl mindent az a végére kétszer annyi lényt gyilkolhat le (a vadon élő állatokról beszélek).
  • Probatbicol
    Szerintem nem veszítesz semmit, ha az elején elkerülöd a harcokat, mert egy lény után ugyanannyi xp-t kapsz, ha 5-ös vagy ha 15-ös szinten ölöd meg, szóval a végén az össz xp ugyanannyi lesz.
  • totya4
    A kép a legvégéről készült, a végső küzdelem előtt, tehát kezemben nagyúr fejszéje, ami kapásból +6 fejsze tudomány :) Amúgy semmi extrát nem csináltam szerintem.
  • Encore
    Akkor megnyugodtam, mert mondom én még a mellékküldiket is úgy csinálom, hogy a lehető legtöbb XP-t kisajtoljam belőlük. :D Na majd a harmadik végigjátszásnál kipróbálom ezt a hentelősdit is.
  • grebber
    Én pont hogy amerre mentem mindenkit lekaszaboltam.
  • Encore
    Első végigjátszásnál a jégmágiám nem volt a maxon, tudtam bányászni, állatot nyúzni, meg íjjal lőni, de az sem volt maxon....

Most meg a kardforgatásom van 8-as szinten, a kovácsolás 1-es szinten. A karakterem 13-as szintű, ja és az erő olyan 55 körül lehet, ennyi. Honnan kalapáltok össze ennyi XP-t? Én is minden mellék küldit megcsinálok, csak én nem ölök le mindent, ami az utamba kerül, ha van rá mód, hogy átfussak köztük, vagy elkerüljem őket, akkor azt teszem. De most azért nem kezdek el hentelni, hogy több XP-t kapjak, mert az hazavágná a szerepjátékomat.
  • grebber
    Simán össze lehet gyűjteni annyi TP-t.
    Már nem is tudom hányas szinten fejeztem be.De maradt vagy 40 pontom igaz a fejszeforgatásra nem tettem.
    Az egyedüli az erő amivel csinnyán voltam az 100 volt a max gyűrűvel felküzdöttem 103-ra.
  • Encore
    Hogy mentél be a városba? Ha lefizetted az őrt a hátsó kapunál, akkor az vissza is enged, csak egyszer kell neki perkálni és ugyanígy ki is enged.. Csak beszélni kell az ott álló őrrel (nem nevesített).

steweee:
    A gépigény sokkal kisebb, legalábbis nálam ugyanazon a gépen a Risen kb kétszer olyan gyorsan tölt be és érezhetően sokat javult a frém is. Ez egyébként valószínűleg ugyanaz a motor mint a G3-é csak alaposan optimalizálva...

totya4:
    Honnan szereztél annyi TP-t hogy mindezeket megtanuld? Nekem nagyon lassan megy a szintlépés, bár én nem ölök le mindent, ami az utamba kerül, ha van rá mód, hogy elkerüljek egy farkas csordát inkább azt teszem...

• totya4
    karakterlap a végén
  • steweee
    mennyivel nagyob b a gépigénye mint a gothic 3-nak ?:

értem úgy hogy a legutolsó peccsel, ami gyorsaságon meg egyebeken már sokat javított. csak hogy érdemes e telepítenem, vagy nem fog úgyse menni...
  • saba30
    Hát elég érdekesen lehetett kijutni a kikötővárosból, ugra-bugra, de tolvajt nem találok, hogy a zsebmetszést kitanulhasam,
    valószinúleg Scrodot le kell csapnom, már ha vissza tudok jutni.
  • Encore
    Ha a Rend oldalán a nyomod, akkor előbb utóbb le kell verned Scrodot úgy emlékszem....
  • saba30
    Ok. köszi.
    Akkor ezek szerint menjek ki a városból egy körre. Mert zsebmetszés még nincs, Scrodot még akarom lecsapni (nem is tudom).

Carlos-nak kell jelenteni, hogy a borbélyon keresztül, hogy csempészik az ereklyéket.
  • Encore
    Most jöttem rá, hogy Romanovval ki lehet szúrni elég rendesen.

Ugye ott lesz a barlangnál az embereivel, ahol a kincs van. De az embereit ki lehet iktatni még jóval azelőtt. Vasil és Erikson amúgy is felbukkannak, mikor keresgéljük a ládákat, Vasilt még fel is lehet fogadni egy rövid időre kísérőnek. Egyik sem hallhatatlan akkor már, Erikson is megölhető, mikor földre kerül ki kell végezni, mint a gothic 3ban. És még volt pár embere, akikkel valószínűleg szintén végezhettem, mert most Romanov tök egyedül várt a Barlangnál. :D Mondjuk a párbeszéd vicces volt, mert a hős többes számot használt, miközben csak az öreg volt ott egyedül.

Arra is rájöttem, hogy első végigjátszásnál, mikor kiszabadítottam Patty-t, azt mondta hogy majd a kocsmában keressem meg, ha arra járok. Ő elindult vissza én meg nem tudom hova, de soha többet nem láttam a csajt. Most rájöttem, hogy meghalhatott, mert onnantól, hogy kiszabadítom, már nem halhatatlan, úgyhogy útközben simán meghalhatott. Ezúttal biztosra mentem és egészen a kocsmáig kísértem. :)
  • Encore
    Tilda fiai: Hárman vannak egy a mocsárban Donnál, egy a Monostorban ő William, és a harmadik az a csávó az erdőben, aki majd az élőhalottas küldetést adja. Ha kimész a városból (a hátsó ajtón, ahol feltételezhetően bementél), akkor indulj el Észak-Kelet felé. Ott lesz a csóka, ahol a térképen (már ha van részletes térképed) három út fut párhuzamosan. Bár ez a küldi nem főküldetés.

A kovács Érce:
    Ez sem főküldetés, egyszerű gyűjtögetős, ha tanultál bányászatot, akkor az érclelőhelyeken tudsz bányászni, de találni is lehet ércet.

Petty kijuttatása:
    Ha addig eljutottál, hogy Scordót megtaláltad, akkor már közel a cél. Scordo odaadja a kulcsot, ha a Don oldalán állsz, ha meg nem, akkor nyírd ki, talán nála lesz. Esetleg zsebmetszéssel is elveheted tőle. Ezután kinyitod az ajtót, ami a tengerpartra vezet, majd beszélj Pattyvel.

Ereklyés: Melyik ereklyés?
  • saba30
    Sziasztok!

Én még csak Kikötővárosban bolyongok, de megakadtam.
    4 küldetés maradt, de nem tudok továbblépni.
    -Tilda fiai
    -a kovács érce
    -Petty kijutása
    -Ereklyés

Nem kapok küldetéseket, (pl 5 sisakost, Power in the Don,..)
    Scordo-nál, nem tudom a kijáratot kinyitni, nem találom a kulcsát.

kérlek segítsetek.

• Bodrey
    Valaki tudna abban segíteni hogy lehet pecsétolvasást tanulni vagy kinél?
    előre is kö