• Szuni
    Sajnos én is elakadtam a játékban, két küldetéssel is, és nem egészen értem, egy rpg-ben, ahol elvileg azt csinálok amit akarok, miért vannak logikai bukfencek. Kénytelen voltam belepillantani a végigjátszásba is, hát úgy lehet, hogy célt értem volna, de én másképp csináltam dolgokat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Patty. Második fejezet. Elrabolták Romanov emberei. Elvileg köthettem volna alkut az életéért, de unszimpi volt a kalóz, így az apjának kincse megtalálása előtt kinyírtam Romanovot és az embereit. A hullánál ott volt Patty cellájának kulcsa. A harcot megelőző beszélgetésben célzott rá, hogy ""ingatag" helyen van a nő bezárva, gondoltam valahol a közelben, de nem lelem sehol. A kincs nálam, Patty elveszett... (a végigjátszás szerint ha később verem le Romanovot, akkor a menetközben odaadott kincsért cserébe kapok egy a nő helyét jelző térképet).
    A másik, a drudia, Eldric megtalálása. A sátra előtt a fickóval beszéltem, aki a közelben lakó csajhoz irányít, akinek farkasa van. A csaj nem beszél velem, pedig nem bántottam meg, elsütöttem a tréfa varázslatot is, a társával pedig levadásztam a Gryngert. A druida botját megtaláltam, meg a közelben egy romot, aminek varázslattal van védve a bejárata. Itt téblábolok egy napja, de több nyom nincs. (A végigjátszás szerint a druida kunyhójában lévő ruhadarabot kéne a farkasnak megszaglásznia, és ő segít a druidát fellelni, de mivel a gazdájánál nincs ilyen beszélgetés opció, kivitelezhetetlen..)

Help.